Zaklat egy férfi. Mit tehetnék még?
25 éves vagyok, nő. Néha, amikor ráérek néhány órára, és van hozzá kedvem, kimegyek napozni a közeli szabadstrandra egyedül. Mikor barátokkal megyek, akkor 'igazi' strandra megyünk, szóval most az nem lesz megoldás, hogy menj barátokkal. Úszni nem szoktam, mert nem szeretném a dolgaimat egyedül hagyni, a vízbe meg ugye nem pakolhatok be mindent. De napozni szeretek kijárni. Tavaly nyáron megjelent egy idősebb férfi, aki mindig mellettem ment el, amikor beért a szabadstrand területére, köszönt, én is köszöntem neki, nem volt még gond. Néhány alkalom után viszont meg is állt beszélgetni velem, hogy milyen szép a testem, és hasonlók, mondtam köszönöm, de részemről itt le is zártam a beszélgetést. Mondta, hogy a rövid nadrágot is lehethetném, nem kell az, mondom majd én tudom, hogy szeretnek napozni. Tavalyi nyár véget is ért.
Elkezdődött az idei, még csak kétszer voltam kinn, egyszer nem találkoztam vele. Múlt héten viszont ott volt és egyre rámenősebb. Mondta, hogy menjek be vele a vízbe, mondtam neki, hogy nem szeretnék, olvasni szeretnék egyedül. Elmondta azért párszor, meg tette a megjegyzéseket. Majd amikor ő haza ment, akkor mondta, hogy majd ha legközelebb megyek akkor bemehetünk a vízbe együtt. Mondtam neki, hogy nem fogok, erre előadta milyen 'fincsi' a víz.
Mit tudnék szerintetek tenni az ügyben? Nem akarok jelenetet rendezni sem, de volt amikor fel sem néztem a könyvemből, azt sem értette.
Közöld vele, hogy hagyjon békén, különben rendőrt hívsz.
Majd ennek megfelelően járj el.
Rövidnadrágban napozni? Annak mi értelme?
Ja, amúgy küldd el a picsába.
Gondolom rövid nadrág+ bikini felső 😆
Egyébként menő, hogy kimész egyedül ilyen helyre! Ne hagyd eltántorítani magad. Mondd meg neki, hogy húzzon a picsába, ha szép szóból nem ért. Nyilván nem viszed be az értékeideg a vízbe, máshogy meg értem, hogy nem megoldható
Hozzá egy pofont és mond hogy tűnés tata.
Ebből csak ért.
Köszi mindenkinek🙏🏼 akkor jól éreztem, hogy nem nagyon lesz más megoldás...
Az a baj, hogy picike partszakasz, a többi része fizetős már, nagyon nem tudok elbújni 😔 néhány órás napozásért meg nem szeretnék fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!