Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 12 órás kocsiban utazás alatt...

12 órás kocsiban utazás alatt mivel foglaljam le magam? Még sose utaztam ennyit és tartok és izgulok is attól, hogy sokat utazok és távol is leszek egy darabig az otthonomtól.

Figyelt kérdés

júl. 7. 14:59
 1/8 A kérdező kommentje:
szorongok attól, hogy távol leszek az otthonomtól, tengerpartot viszont szeretem, de a többi része a nyaralásnak, hogy sokan leszünk, és utazunk, és kitudja kivel milyen konfliktusba keveredek majd a nyaraláson ezektől is félek.
júl. 7. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Olvass.
júl. 7. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
nézz filmet
júl. 7. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Kikkel mész, hogy ennyire tartasz a konfliktusoktól?
júl. 7. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Aludj, szólánc-játékozzatok, olvass, hallgass zenét. olvass utána az adott országnak.
júl. 7. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Olvasással óvatosan, könnyen rosszul lehet lenni tőle a kocsiban.
júl. 7. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézd a tájat. Jó, nem 12 órán át. Engem annyira kikapcsol, csak bambulok, nézem a tájat, a felhőket.

Vagy az autók rendszámtáblájából próbálok értelmes szavakat, rövid mondatokat alkotni 😊 pl itp-... (Szám lényegtelen).Szóval itp - irány a tengerpart

júl. 8. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha éjjel mentek akkor aludj. A legjobb, bar nekem még 1x se sikerűlt még! 😁
júl. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!