Hogyan hívnátok fel valaki figyelmét (elsősorban párotokét) , hogy kellemetlen a lehelete?
Általában ha rövid ideig beszélek valakivel vagy tudok tartani egy picit nagyobb távolságot akkor nem szoktam szólni.
De megesett, hogy épp párom próbált közeledni és egyébként igényes, tisztálkodik viszont van, hogy kevés vizet iszik nyáron és néhány óra után megérződik.
Hogy tudnék neki ilyenkor szólni?
Így egyenesen megmondani picit kellemetlen nekem, inkább valami "elegánsabb" megfogalmazást keresnék, amiből leesik neki a dolog.
olvasd fel a várható időjárást, és emeld ki ezt, hogy ez nagyon fontos:
"Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!"
Én megszoktam mondani a páromnak , hogy "kicsit büdi a szád " , nincs sértödés, hisz fordított esetben én is elvárom, hogy szóljon!
Nem kell mindig elegancia, hisz ezt máshogy nem lehet megfogalmazni és túl gondolni sem!
Legközelebb szólj neki, aztán hátha bevesz egy rágót vagy fogat mos vagy bármi ami jólesik!
konkrétan a fogorvos az aki a porblémán segíteni tud, a rossz fogakat megjavíccsa, meg a fogkövet leszedi
az arcüreg és az orrüreg is lehet a forrása a rossz lehhhellletnek egyik ismerősömet ilyenre küldte el az asszonya mármint arcüreg-mosásra szakrandelőbe
gyors tüneti megoldás lehet ha egy "rágót" nyomsz a kezébe mindig ha találkoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!