Mit tegyek ha nem szeretek táncolni?
Szóval az az én problémám, hogy egyátalán nem szeretek rendezvényeken táncolni, legyenek ezek bálok, ballagási bulik, lakodalmak stb. Valahogy nem érzem jól magam ha tánc is része a mulatságnak, bármennyire is tudom, hogy a legtöbb embernek márpedig az kell a jókedvhez. Sokkal jobban kedvelem csak nézni ahogyan mulatnak a többiek. Engem ez tölt el örömmel ilyen összejöveteleken.
Namármost ebből elég sok problémám származik. Egyrészt kellemetlenül érzem nagyon magam, hogy hiába hívnak barátok, rokonok, lányok táncolni, én muszáj nemet mondanom. Emiatt egy antiszociális baromnak érzem magam.
Másrészt apám a másik probléma. Ő igazán szeret táncolni, szinte mindig a táncparkett ördöge (pláne ha még iszik is). Ő elég sokat stresszel ezzel, hogy "én mégis miért nem táncolok? Pedig mindenki azt csinálja, én pedig ülök egyedül és csak nézem." Jól tudom, hogy apám is pont ilyen szerény volt az én koromban. Nem tudom megértetni vele, hogy én ilyen vagyok és kész.
Szivesen megoldanám azzal a helyzetemet, hogy kimegyek beszélgetni valakikkel, de soha sem találok szimpatikus embereket, az igazi hozzám közelállóak meg bent nyomják a bulit.
Nem tudom hogyan tudnék az ilyen helyzetekből jól kijönni anélkül, hogy ne érezzam magam kellemetlenül. Erőltetni semmiképp nem szeretném, mert ha nem érzem jól magam tőle akkor semmi értelme és csak nekem rossz tőle. Várnom kellene, hogy idővel megszeressem?
Már több ilyen dolog is volt az életemben amelyek 180 fokos fordulatot vettek. Ilyenek a magasság vagy a viharok. Mindkettőt ki nem állhattam régen, de mostanra már már szinte vágyom rájuk. A tánccal is lehet ilyen?
Nagyon szeretném ha segítőkész válaszokat kapnék, elvégre ez az oldal célja. Köszönöm! :) (18/f)
Beszélni szeretsz?
Mert nagyon sok embernek el kellene mondani valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!