Sok helyen jártál már az országban, ismerős vagy sok helyen úgy, hogy ha kérdezik, hová érdemes elmenni, mindig lenne valami ötleted?
Figyelt kérdés
Például hogy Debrecenben hol van jó cukrászda, Pécsett melyik a legjobb étterem, a Balaton partján hol érdemes sört inni, vagy hogy melyik a legklasszabb wellness-szálló, ilyenekre mindig tudnál valamit mondani?jún. 30. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, sok helyen jártál és jól ismered ezeket
Ha nem is mindenre, de nagyjából tudnál mit mondani
Egyáltalán nem vagy járatos ezekben
5 szavazat
1/2 anonim válasza:
Azért nem az egész ország területére de BP és kb 100 km-es körzetében rengeteg tippem lenne.
2/2 anonim válasza:
Ha turisztikai régiókban gondolkodunk, akkor BP és környékétől eltekintve, ahol csak a nagyon alap dolgokkal vagyok tisztában, szerintem egész jó válaszokat tudnék mondani. Nem mind tapasztalati úton szerzett tudás, az tény, de szerintem így is rendben lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!