Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 4 ágyas koleszban ha megbetegs...

4 ágyas koleszban ha megbetegszel és nem alszanak miattad???

Figyelt kérdés
Mennyire ciki már ha lebetegszel vagy netán ha albiban laksz és egész éjjel fújod az orrod, senki nem alszik miattad ráadásul befertőzöd a többit.
tegnap 13:13
 1/7 Metionin ***** válasza:
95%
Akkor ez van. A koli velejárója. Egyetemen nem mindenki tud hazamenni ha beteg. 8 évig voltam kolis, egyébként elég ritkán fertőzött be szobatárs.
tegnap 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem szándékosan lettél beteg, szóval aki ezért belédköt az nem normális. Tegyél meg mindent azért, hogy gyorsabban gyógyulj. De én nem problémáznék rajta. Mielőbbi gyógyulást!
tegnap 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
hat szerencsere en nem vagyok kolis, de ha ez lenne megertenem, de kvara idegesitene, szerencsere mentalis beteg vagyok, van keznel fuldugo meg eros altato antipszichotikum meg eros antidepresszans altatonak, ha kell beveszek egy zolpidemet is melle, akkor okadhatsz mellettem akar a szagat sem erzem. Dehat ezt nem lehet csinalni ugye minden nap. Az orrfujas ellen meg neked adnek az antidepresszansbol mert az leallitja a hisztamin receptorokat, nem fogod fujni tobbet az orrod es nem lesz karod benne, plusz altat is ami kell neked, szoval mindenki tud majd aludni. De hogy ez legalis illegalis elfogadod vagy nem, soktenyezos. Mindenesetre en az utobbi megoldast valasztanam mint optimalis, mindenki jol jar vele.
tegnap 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy gyakorlatra vagy szemináriumra hányan érkeznek betegen. Onnan minimálisat lehet hiányozni, leginkább semennyit.
tegnap 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3as, az orrfújás leállítása nem jó ötlet. A takony azért képződik, mert az immunrendszered így szabadít meg a baciktól.
tegnap 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Kellemetlen minden érintettnek, ez mégis benne van a pakliban koli esetén, bár máshol is ugyanúgy össze lehet szedni. Az ember nem szándékosan lesz beteg, szóval, ha ilyen miatt piszkálnak, ne vedd magadra.
tegnap 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Megéltem azt, hogy belém kötöttek emiatt. Nem mehettem haza, mert 8 órás gyakorlatom volt heti két nap. Azaz 8 óra hiányzás egy tantárgyból ha olyan a napot hagytam volna ki. Egy ideig ment a hátulról beszólogatás, majd kaptam egy átmeneti szobát egy másik beteggel közösen. És onnan jártam be órákra. Az osztályban senki nem szólt be. Mindenki tudta hogy húzós kihagyni a gyakorlati órákat. A kolesz sajnos nem az iskolámé volt, hanem mindenféle iskolából való diákok olvasztótégelye. Volt szakmunkás tanuló, voltak gimisek, voltunk nagy számban okj-sok és akadt néhány egyetemista is, de nekik nem érte meg. A tingli-tangli szakmát tanulók nem értették miért maradok bent betegen, ahogy azt is nehezen nyelték be hogy reggel nyolckor kezdődnek az óráim és korábban szól az ébresztőm. Ők sokszor tízre jártak.
tegnap 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!