Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért feltűnősködnek előttem...

Miért feltűnősködnek előttem a srácok?

Figyelt kérdés
Észre vettem hogy valamiért mindig próbálják felhivni magukra a figyelmemet. Pl volt egy olyan hogy egy buliban direkt rám locsoltak egy kis vizet, nem olyan nagy mennyiségüt de akkor is nem értem ezt is miért kellett?

jún. 22. 17:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit azért érdekelne, hány évesek a srácok.. csak túlléptek már az óvodai ,,meghúzom a hajad mert tetszel" figyelem felhíváson.

Na, de igen, próbálják magukra vonni a figyelmedet, mert valószínűleg bejössz nekik, csak nem szavakkal teszik ezt, lehet nem akarnak csak úgy odaállni eléd, ezért valami indokot kreálnak rá.

jún. 22. 19:58
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
Ostoba kérdések....
jún. 22. 20:03
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem kötnek meg és verik a farkukat a szádba, addig minek kérdezel ilyenek?

Leírom a lehetséges opciókat akkor, mert látom ahhoz mérhetetlenül ostoba vagy, hogy magad tedd össze.

1. Hülyéskedtek

2. Valamelyiknek tetszel és a többit is behúzta a hülyéskedésbe

3. Többüknel tetszel és behúzták a többit a hülyéskedésbe.

4. ( aminek a valószínűsége 0 ), hogy mindegyiknek tetszel és yééé ez meglepő lesz, de hülyéskedtek.

Azta, túl sok ész kellett volna ehhez, hogy rágyere, igaz?

Meg honnan a fa**omból tudnánk, hogy milyen körülmények között öntöttek le.

Ha Húsvérkor, akkor ba*dmeg az ünnepek miatt.

jún. 22. 20:13
 24/33 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjátok már, az első válaszoló megmondta a tutit.

Például, ott van a kérdésben, hogy MINDIG próbálják felhívni magukra a figyelmet, meg hogy PÉLDÁUL leöntik vízzel. Aztán két oldalon át csak a vizet emlegeti, később még füttyögést. És hol a többi PÉLDÁUL?

Tereli a szót. Igen, henceg azzal, hogy tetszik másoknak, meg hogy kéreti magát. Felénk az ilyet ribinek hívták

jún. 22. 20:16
 25/33 anonim ***** válasza:
60%
22 Persze, mar nyari szunet van...
jún. 22. 20:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#17 🤣🤣🤣🤣

Kérdező. Én kicsi csavart érzek egyébként a kérdésedbe. Alapjáraton arra reflektál, hogy megalázónak éreztél valamit, viszont az egyik kommentben írtad, hogy fütyülnek utánad. A gondolkodásmódod alapján ki lehet következtetni, hogy azt várod ájuljanak el tőled az emberek, ezt pedig itt erősítsék meg a férfiak. Te vagy a legszebb a világon. Remélem mostmár jobban alszol😂

jún. 22. 20:42
 27/33 A kérdező kommentje:
#26 igen és a fütyülés is elég megalázó tud lenni ám
jún. 22. 22:52
 28/33 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is csak feltunoskodik itt. "Rám fütyülnek, leöntenek vízzel, a fiúk mind velem kekeckednek, olyan megalázó!"

De nincs célja, hogy hogyan állitsa le őket, mert nem is akarja, csak tudni akarja az okát, amit ő is sejt.

jún. 22. 23:21
 29/33 anonim ***** válasza:
71%
Legalább szép vagy, ha már okos nem.
jún. 23. 01:06
 30/33 anonim ***** válasza:
75%
#27 én is nő vagyok és tudom, hogy megalázó meg idegesítő. Egy darabig.. Viszont egy fél óra múlva már mosolyra gördül a szád.. :)
jún. 23. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!