Miért feltűnősködnek előttem a srácok?
Kicsit azért érdekelne, hány évesek a srácok.. csak túlléptek már az óvodai ,,meghúzom a hajad mert tetszel" figyelem felhíváson.
Na, de igen, próbálják magukra vonni a figyelmedet, mert valószínűleg bejössz nekik, csak nem szavakkal teszik ezt, lehet nem akarnak csak úgy odaállni eléd, ezért valami indokot kreálnak rá.
Amíg nem kötnek meg és verik a farkukat a szádba, addig minek kérdezel ilyenek?
Leírom a lehetséges opciókat akkor, mert látom ahhoz mérhetetlenül ostoba vagy, hogy magad tedd össze.
1. Hülyéskedtek
2. Valamelyiknek tetszel és a többit is behúzta a hülyéskedésbe
3. Többüknel tetszel és behúzták a többit a hülyéskedésbe.
4. ( aminek a valószínűsége 0 ), hogy mindegyiknek tetszel és yééé ez meglepő lesz, de hülyéskedtek.
Azta, túl sok ész kellett volna ehhez, hogy rágyere, igaz?
Meg honnan a fa**omból tudnánk, hogy milyen körülmények között öntöttek le.
Ha Húsvérkor, akkor ba*dmeg az ünnepek miatt.
Hagyjátok már, az első válaszoló megmondta a tutit.
Például, ott van a kérdésben, hogy MINDIG próbálják felhívni magukra a figyelmet, meg hogy PÉLDÁUL leöntik vízzel. Aztán két oldalon át csak a vizet emlegeti, később még füttyögést. És hol a többi PÉLDÁUL?
Tereli a szót. Igen, henceg azzal, hogy tetszik másoknak, meg hogy kéreti magát. Felénk az ilyet ribinek hívták
#17 🤣🤣🤣🤣
Kérdező. Én kicsi csavart érzek egyébként a kérdésedbe. Alapjáraton arra reflektál, hogy megalázónak éreztél valamit, viszont az egyik kommentben írtad, hogy fütyülnek utánad. A gondolkodásmódod alapján ki lehet következtetni, hogy azt várod ájuljanak el tőled az emberek, ezt pedig itt erősítsék meg a férfiak. Te vagy a legszebb a világon. Remélem mostmár jobban alszol😂
Szerintem is csak feltunoskodik itt. "Rám fütyülnek, leöntenek vízzel, a fiúk mind velem kekeckednek, olyan megalázó!"
De nincs célja, hogy hogyan állitsa le őket, mert nem is akarja, csak tudni akarja az okát, amit ő is sejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!