Szerintetek nem túlzás ez a ruha esküvőre? Csak egy távoli rokon párja vagyok.. nem akarok feltünősködni. Élőben még élénkebb a színe. Én imádom, nagyon ritkán van olyan alkalom ahova felvehetem, de nem akarok kitűnni
2023. jún. 16. 18:05
1/20 anonim válasza:
Hát ebben aztán tényleg nem tűnsz ki 😂
2/20 anonim válasza:
Ha a modell egy csövesnek néz ki benne, el tudom képzelni, te hogy nézhetsz ki.
3/20 anonim válasza:
Ez a ruha nem esküvőre való, hanem a karnisra.
5/20 anonim válasza:
Túlzás?? Túlontúl hétköznapi, semmi alkalmi nincs benne. Valami elegánsabbat vegyél fel.
7/20 hosszúhajú válasza:
eggggggyáltalán nem túlzás. szerény szolid, gondolom a család is az.
8/20 anonim válasza:
Az jutott róla eszembe, mikor kislányok voltunk, nagyanyám odaadott egy zsák régi függönyt, mi meg beöltöztünk menyasszonynak. Ez a csaj is olyan szegény, mint egy megázott madárijesztő.
9/20 hosszúhajú válasza:
ne a modellt nézzétek mert az iszonyatosan gáz ahogy viseli a ruhát, semmi tartása, direkt úgy áll benne mit egy hulla. az egyszerűbb nem passzentos ruhákat tudni kell viselni, nem állni benne mint egy szerencsétlen aki 3 napja nem aludt...
10/20 anonim válasza:
Ízlésficam a köbön. Válassz másik ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!