Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem túlzás ez a...

Szerintetek nem túlzás ez a ruha esküvőre? Csak egy távoli rokon párja vagyok.. nem akarok feltünősködni. Élőben még élénkebb a színe. Én imádom, nagyon ritkán van olyan alkalom ahova felvehetem, de nem akarok kitűnni

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 16. 18:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Ez a ruha nem való esküvőre. Feltűnően otthonkás leszel benne.

Ne tedd ezt.

2023. jún. 16. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
A modell úgy néz ki benne, mint egy kislány, aki beletekerte magát a függönybe. Látom, hogy nagyon színes, meg lezser, meg vékony, meg nagyon nyári, a fürdőruhára felkapni és kiszaladni benne a strandra tökéletes. Esküvőn inkább meglehetősen alulöltözött leszel benne.
2023. jún. 17. 00:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra olyan hatása van, mint amikor nyaraláson megyünk ebédelni és valamit felveszek a bikinire, hogy ne csak úgy menjek enni, és nem túl elegáns egy esküvőre, de ha neked tetszik, attól felveheted. :)
2023. jún. 17. 08:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég feltűnő.
2023. jún. 17. 08:46
 15/20 mikeXxX ***** válasza:
89%
Ebben valóban nem leszel feltünő mert ha az ablak mellè álsz èszre sem fognak venni .
2023. jún. 17. 09:24
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
kicsit spanyol cigánylányos
2023. jún. 17. 09:34
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, mikor jutunk el odáig, hogy az alkalomhoz illő öltözet nem vételár kérdése. Egy márkás póló ugyanúgy póló marad, akármennyire is hirdeti, hogy meg tudtad venni, egy márkás szabadiidős ruha pedig szabadidős ruha marad, akármennyibe is került. Ez nem igényesség, hanem sznob vásárlás.

Esküvőre egy loknis aljú egyberuha ideális, nem fehér, nem fekete és nem piros színben.

2023. jún. 17. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem rendben van az alkalomra, feltéve, hogy a koszorúslányok nem rózsaszín ruhában vannak. Azért egy felsőt elbírna felül, mert a dekoltázsod nem más esküvőjére való.
2023. jún. 17. 10:38
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem lehet élőben jobb. Mintha lenne valami öv a derekán, azt meg lehet húzni, hogy ne legyen ennyire laza? Az ujja az tényleg ilyen hosszú, vagy csak a modellen néz ki úgy mint akinek nincs rendes méretű ruhája?

Ha rajtad is így áll, akkor ez nem jó esküvőre. Ha élőben kevésbé lógós a fazon, akkor talán egy laza esküvőre oké lehet. Túlöltözött biztos nem leszel.

2023. jún. 17. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen hétköznapi ruha szerintem ! Egyátalán nem alkalmi ! Biztosan nem leszel feltűnő benne !
2023. jún. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!