Szerintetek nem túlzás ez a ruha esküvőre? Csak egy távoli rokon párja vagyok.. nem akarok feltünősködni. Élőben még élénkebb a színe. Én imádom, nagyon ritkán van olyan alkalom ahova felvehetem, de nem akarok kitűnni
Ez a ruha nem való esküvőre. Feltűnően otthonkás leszel benne.
Ne tedd ezt.
Nem tudom, mikor jutunk el odáig, hogy az alkalomhoz illő öltözet nem vételár kérdése. Egy márkás póló ugyanúgy póló marad, akármennyire is hirdeti, hogy meg tudtad venni, egy márkás szabadiidős ruha pedig szabadidős ruha marad, akármennyibe is került. Ez nem igényesség, hanem sznob vásárlás.
Esküvőre egy loknis aljú egyberuha ideális, nem fehér, nem fekete és nem piros színben.
Szerintem lehet élőben jobb. Mintha lenne valami öv a derekán, azt meg lehet húzni, hogy ne legyen ennyire laza? Az ujja az tényleg ilyen hosszú, vagy csak a modellen néz ki úgy mint akinek nincs rendes méretű ruhája?
Ha rajtad is így áll, akkor ez nem jó esküvőre. Ha élőben kevésbé lógós a fazon, akkor talán egy laza esküvőre oké lehet. Túlöltözött biztos nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!