Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol van a PC-ség határa?

Hol van a PC-ség határa?

Figyelt kérdés

Múltkor a reddit törölte a posztomat faji kirekesztésre hivatkozva azért mert meg mertem kérdezni hogy kinek milyen az az embertípus aki ránézésre sem szimpatikus...

A tiktok egy fogyókúrás video alatt törölte gyűlöletbeszédre hivatkozva azt a kommentemet, hogy irta valaki hogy a haverja olyan túlsúlyos volt hogy szerencsetlen szét kell fűrészelni, hogy beférjen a krematóriumba, én meg annyit kerdeztem hány kiloig férnek be...

Szép és jó hogy ne gyuloljunk senkit meg ilyenek de kezdem ugy erezni hogy lassan semmit sehova nem lehet irni, nehogy sérüljön valaki vagy kitiltsanak. A tiktok pl teljesen ártalmatlan kommentjeimet törli,nem is ertem hogy jött ki indoknak az ami...

Már olyan tiktok video ala kommentelni se merek semmi kritikussat ami egyszerűen full gáz vagy bármi mert már az ilyen videok alatt is csak egyetérteni lehet. Milyen világ ez ahol elnyomják a másikat hogy a harmadik nehogy bármi kritikat kapjon? Kicsit tultolva erzem azt a bizonyos szekeret

2024. jún. 17. 22:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Facebookban az az érdekes hogy aprópénzekért mehet mindenféle gyűlöletkeltő, kártékony és életveszélyes konteós, szélsőjobbos orosz és kínai forrású de a nyugatot destabilizálni próbáló propaganda, esetleg politikai lejáratás, gyűlöletkeltés akár reklám formájában is. Nekik ez teljesen oké és helyénvaló amíg pénzt kapnak érte. De láttam én már nyílt gyűlölködő és lejárató csoportokat is, amiket hiába jelentesz nem fogják törölni mert mondjuk több tízeres a tagok száma, mert mondjuk rátelepedett egy helyi kisvárosi oldalra, a korrupt és betegagyú adminok pedig öntik a gyűlöletet és hazugságot a lakosokra kéretlenül is. Aztán emellett hallok én is néha egészen érdekes cenzúrázási gyakorlatokat, ha valaki pl túl kritikus, és mondjuk a woke és hasonló jelenkori trendek által divatos témákat meri megkérdőjelezni. Kicsit ocsmány kettősmérce ez az egész (a valódi okozott károk közötti ordító különbségről nem is szólva), de igazából facebook, twitter, tiktok, az összes ilyen szenny "közösségi oldal" felé már régóta nincsenek illúzióim, hogy mennyire mocskos biznisz, és miről is szól valójában a felszín alatt.
2024. jún. 18. 14:14
 12/12 A kérdező kommentje:
11# ebben teljesen egyet tudok érteni
2024. jún. 18. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!