Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol van a PC-ség határa?

Hol van a PC-ség határa?

Figyelt kérdés

Múltkor a reddit törölte a posztomat faji kirekesztésre hivatkozva azért mert meg mertem kérdezni hogy kinek milyen az az embertípus aki ránézésre sem szimpatikus...

A tiktok egy fogyókúrás video alatt törölte gyűlöletbeszédre hivatkozva azt a kommentemet, hogy irta valaki hogy a haverja olyan túlsúlyos volt hogy szerencsetlen szét kell fűrészelni, hogy beférjen a krematóriumba, én meg annyit kerdeztem hány kiloig férnek be...

Szép és jó hogy ne gyuloljunk senkit meg ilyenek de kezdem ugy erezni hogy lassan semmit sehova nem lehet irni, nehogy sérüljön valaki vagy kitiltsanak. A tiktok pl teljesen ártalmatlan kommentjeimet törli,nem is ertem hogy jött ki indoknak az ami...

Már olyan tiktok video ala kommentelni se merek semmi kritikussat ami egyszerűen full gáz vagy bármi mert már az ilyen videok alatt is csak egyetérteni lehet. Milyen világ ez ahol elnyomják a másikat hogy a harmadik nehogy bármi kritikat kapjon? Kicsit tultolva erzem azt a bizonyos szekeret

2024. jún. 17. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell a tiktokon megsértődni, ott szinte minden fennakad a szűrőn.

Pl barátnőm posztolt egy videót arról hogy hogy ugrál össze-vissza a macskája, én meg alákommenteltem hogy "de kis hülye❤️" aztán azt is törölték.

Amúgy nem hiszem hogy egy huuuu de pc világban élnénk. Tele a net a létező legundoritobb, határeset illegális gyűlöletkeltésekkel. Csak rajtad múlik hogy mit vagy hajlandó észrevenni, és minek tulajdonítasz jelentőséget.

2024. jún. 17. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, Te kis áldozat...

Engem a Facebook minden sz*rért tiltott már, teljesen abszurd indokkal, miközben naponta jöttek szembe a transzfób posztok. Ezek algoritmusok.

Ha szerinted ebből az következik, hogy már semmit nem lehet leírni, akkor Te vagy túlérzékeny.

2024. jún. 17. 22:56
 3/12 A kérdező kommentje:

2# ettől függetlenül is tartom a véleményem hogy rossz irányba haladunk ezzel az egesszel

És nem kéne gunyolodni, köszi

2024. jún. 18. 06:37
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Így tudják fenntartani a Reddit civilizáltságát.

Nézd meg a gyakorikrédéseket, itt azért kicsit rugalmasabbak a moderátorok.

Meg is látszik az oldal színvonalán. Trollok gyűjtőkarámja.

2024. jún. 18. 07:28
 5/12 A kérdező kommentje:

4# a kettő között semmi nincs?

Kulturált vitatkozas,szolidan megfogalmazott ellenvélemény nyilvanitas?

2024. jún. 18. 07:32
 6/12 anonim ***** válasza:
van?
2024. jún. 18. 07:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én lassan egy hete szívok a mikrofon driverekkel linuxon. Ez pl àtok. Viszont a jàtékok jól futnak, a eindows-os is protonnal. Csak telefonról kell discordoznom.
2024. jún. 18. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

#5 (#1 vagyok) A reddittel ellentétben itt van minden, holokauszt tagadóktól kezdve a romákat/libsiket/bzikat szó szerint kiirtani vágyókon át egészen a szexrabszolgaság bevezetését támogatókig.

Az hogy erre te nem vagy érzékeny, és még csak nem is veszed észre, téged minősít, és azt, hogy mégis milyen szinte elterjedt a mások iránti gyűlölet ebben az országban, ha ez még csak nem is kirívó sokaknak. Azt nézzed észre veszed ha valakinek nem tetszik az, amit TE mondasz, oké..

Ezt nem bírom az ilyen emberekben; csak rákeresel pl a "roma" szóra ezen az oldalon, és azt fogod látni hogy több tucat oldalon keresztül, nyíltan taglalják az emberek hogy milyen horrorisztikus módokon oldanák meg a "cigány kérdést", vagy rákeresel a "kövér" szóra és azt látod hogy az emberek szintén nyíltan taglalják hogy a kövérektől el kéne venni az egészségügyi ellátás jogát, mert nem érdemlik meg, de az ilyenek, mint te, mindig azt fogják érezni hogy egy hu de pííííszíííí világban élünk ahol már nincs is szólásszabadság, mert valaki törölte egyszer a kommenteket. Gáz.

2024. jún. 18. 13:28
 9/12 A kérdező kommentje:
8# ha már gyakori kérdések, múltkor megmertem kérdezni hogy a romák(nem ciganyoztsm) miért oltozkodnek mind olyan hasonlóan. Erre letoroltek hogy én mit gyulolkodom. Nem tudom de mit olvasol én azt tapasztalom hogy már kb semmit se lehet mondani. Nyilván ez kontra produktív lesz és az ember csak jobban ellenséges lesz
2024. jún. 18. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nem tudom de mit olvasol én azt tapasztalom hogy már kb semmit se lehet mondani"

. Napok, hetek telnek el úgy, hogy senki nem szól, ne mondjak valamit, hogy törölnék a válaszom vagy kérdésem.

Legalább azt elismernéd, hogy kissé túlzás azt állítani, hogy már szinte semmit nem lehet mondani? Nem, mert akkor nem tudod igazolni, miért igazságos a kontraprodukált reakciód...

2024. jún. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!