Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi nálad a zaklatásnak az a...

Mi nálad a zaklatásnak az a határa, amikor már rendőrt hívnál?

Figyelt kérdés
Csak ha fizikailag támadóan közelít feléd valaki? Vagy ha csak hozzád ér és molesztálásnak minősülhet? Vagy szóbeli inzultus esetén? Vagy nem is kell hogy fenyegessen, csak ha mindig a nyakadra járna valaki, nem lenne nyugtod tőle akár személyesen, akár telefonon?
2023. jan. 8. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki folyton a nyakamra jár és nem érti meg, hogy azt szeretném ha békén hagyna, akkor már szólnék a hatósagoknak.

Biztos nem várnám meg amíg elkezd fenyegetni, vagy megtámad. Ha nincsenek ilyen szándékai, a szép szóból is ért.

2023. jan. 8. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi.

Előbb küldöm el albán vendégmunkásokat megszégyenítő stílusban melegebb éghajlatra, vagy vágom pofán, de úgy, hogy nem köszöni meg.

A rendőr úgyse fog csinálni semmit se, ha egyáltalán eljutunk addig, hogy találkozzanak is.

2023. jan. 8. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már zaklatnak, akkor a rendőrt nincs idő hívni és úgysem érne ki egyik sem, így a zaklató lenne "zaklatva":)
2023. jan. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
93%
Engem egy kollégám folyton fogdosni próbált, aztán egyszer a folyosón végig is simogatta az arcom, ahogy elmentünk egymás mellett. Egyszer arról beszélt, hogy túl sok rajtam a ruha, és meg is ráncigálta hozzá a kardigánomat. Ez volt az a pont, amikor megfenyegettem rendőrrel, és ha nem hagyja abba, nem hívom a rendőrt, hanem elmentem volna feljelentést tenni. Igaz, hogy nincsenek tanúk meg semmi, de azért szoruljon kicsit a hurok, meg legyen nyoma, hogy volt ellene egy ilyen feljelentés.
2023. jan. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!