A probléma az, hogy azért csúfol engem az egyik fiú az osztályból, mert egy kicsit nőies a külsőm, és elég sovány is vagyok. Már rengetegszer próbáltam megvédeni magam, eleinte sikerült is, viszont a múltkor amikor egy este mentem haza, megállított és mondjuk úgy megfenyegetett. Azt mondta, hogy mutassam meg a f*rkamat, de nem engedtem, és akkor lehúzta a nadrágomat, és meglátta. Persze nevetett, szóvá tette, legközelebb már a fiú WC-ben fogja ezt csinálni és a többiek majd jól kinevetnek és elhíreszteli mindenkinek. Szüleimnek már párszor mondtam, de a válasz az volt, hogy oldjam meg én, már nem vagyok kicsi, hogy ők védjenek meg.
Bőven kimeriti. Egyébként a szüleid hol élnek? Pont most lett öngyilkos egy veled egykorú srác basszus és nem veszik komolyan?
2021. szept. 10. 17:53
2/11 anonim válasza:
Híreszteld el hogy mindenképp a farkadat akarta látni, mert bejönnek neki a farkak.
Fordítsd a helyzetet a te javadra.
Egy heteró pasit nem érdekel senkinek a farka.
2021. szept. 10. 17:54
3/11 A kérdező kommentje:
Igen nem veszik komolyan. Kisvárosban élünk, mindig azt mondták, hogy én kell megvédjem magam, sajnos ezen nem tudok változtatni.
Amit a kettes írt, az nem rossz, csak félek, hogy ő ezt is kifogja magyarázni. De azért a semminél hasznosabb.
2021. szept. 10. 17:57
4/11 anonim válasza:
Nézd vegyél egy viperát vagy egy gumi botot és haszáld. Basszál oda neki. De nyilván nem kell félholtra verni. Muszály lesz most kiállni magadért, mert később csak rosszabb lesz. Attól, hogy vékony vagy még lehetsz erős, de ahhoz edzened kell. De nem kell kondiba járni. Lehet otthon is zsákolni, fekvőzni, húzodzkodni, bicepszezni. Ha nem teszel semmit, akkor nem fog változni semmi. Vagy akár iratkozz be ökölvívásra!
2021. szept. 10. 18:05
5/11 anonim válasza:
Nana, a verekedés nem olyan jó ötlet, ha nagyobb és erősebb. Gázspray vagy paprika spray. Vagy menj el küzdősportolni, attól kiférfiasodsz és ki tudsz majd állni magadért. És az is jó ötlet, amit a kettes mond. Ha mások előtt zaklatna, simán megkérdzeném: mi van, bejövök neked cukipofa? De nyugodtan jelenthetnéd is, mert ez bizony kőkeményen zaklatás. Csak azért is előbb utóbb téged vernének meg. Küzdősport, nem viccelek!!!!
2021. szept. 10. 18:24
6/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de nagyon gazak a szuleid.
Amugy tenyleg kezd el azt hiresztelni, hogy emberunk latens b.zi es latni akarta a farkadat. Ezt konkretan igy add elo.
(Amugy lehet tenyleg az)
2021. szept. 10. 18:28
7/11 anonim válasza:
Szüleidnek annyiban igazuk van, hogy ezt nem oldhatják meg helyetted, mert akkor azután azzal fognak szekálni, hogy apu és anyu pici gyereke vagy. Annyiban viszont gázak a szüleid, hogy nem segítenek megoldást találni a helyzetre. Ne haragudj, de én így látom... Édesapád helyében azt tenném, hogy hétvégén egy kicsit tanítanálak bunyózni. Gondolom ő még az a generáció, aki nem az okostelefonozással töltötte a gyerekkorát, tehát valamit értenie kell a bunyóhoz. De ha nem ért hozzá, akkor számtalan küzdősport klub létezik, ahol pár edzés után már elég sok mindent el lehet sajátítani. Mutasd meg nyugodtan ezt a választ a szüleidnek.
2021. szept. 10. 19:37
8/11 anonim válasza:
7-es vagyok És nem arra gondoltam, hogy verd ki belőle a szart is, hanem, hogyha már valami minimális ellenállást tanúsítasz, akkor utána már kétszer is meg fogja gondolni, hogy mit tesz.
2021. szept. 10. 19:42
9/11 anonim válasza:
Azért egy kicsit fura a történet. Levetköztet valaki az utcán, és azt kérded hogy ez zaklatás-e és nem védekezel ?
Bocs, de mit kéne még veled csinálni, hogy védekezél ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!