Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most itt van nálunk a városban...

Most itt van nálunk a városban vándorcirkusz. Tegnap sétáltam este arra és 2 nagyon dögös fiu ott dolgozott valamit a cirkusz előtt. Hogyan tudjam meg a nevüket?

Figyelt kérdés
Izmos, gyönyörü huszonévesek voltak. Még sose láttam őket, a cirkusszal jöttek, valamit talicskába vittek, meg nagyon dolgoztak, a cirkusznak dolgoznak vagy nem tudom, de meg akarom tudni kik ők. 2 napja látom őket. Félek hogy hamarosan továbbállnak.

2024. jún. 17. 06:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Facebookon kéne megkeresni őket. Én itt lakok majdnem szembe a cirkusszal. Átelemben inkább.
2024. jún. 17. 06:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a pénztárban ülő kollégájuktól!
2024. jún. 17. 06:56
 3/13 UlfOrmson ***** válasza:
100%
Menj oda hozzájuk és kérdezd meg tőlük...
2024. jún. 17. 07:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kimész, és kelleted magad. Majd leszólítanak. És mindenképpen továbbállnak, szal ha megtudod a nevüket, akkor sem fognak veled randizni.
2024. jún. 17. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen vándorcirkuszok családi vagy családhoz közeli bizniszek.

Minenki csinál mindent, és valszeg artisták is a srácok és azért vannak ilyen jó formában.

De mint a négyes is mondta, nem fogja miattad odavágni a munkáját, amiért évekig edzett meg tanult, szóval ha összejössz vele, az lesz hogy évi 8 hónapban ő úton lesz, te meg vársz rá. Hacsak nincs valami olyan tehetséged, amivel beállsz közéjük, és akkor meg 8 négyzetméteren laktok ketten.

Egy gyors kufirc meg...lehet összejön, de több mint valószínū, hogy nem te vagy az első ezzel az ötlettel sem, és ebben is meg lehet csömörleni. Szóval nem lepne meg, ha kiderül, hogy van valakije, házon belül.

2024. jún. 17. 08:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzőekkel. Nyilván artisták, azért van ilyen testük. Te maximum egy alkalmi kaland lehetnél nekik. De még lehet, hogy annyi sem, mert nekik a fellépés az első, nem az, hogy minden városban megdughassanak valakit.
2024. jún. 17. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Az ilyenekkel vigyázni kell, nagyon keményen kefélnek, nem biztos, hogy bírná a puncid.
2024. jún. 17. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7, nem tudhtod, lehet a kérdező férfi. 😉
2024. jún. 17. 13:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2024. jún. 17. 15:07
 10/13 anonim válasza:
#7 kib*szott ízléstelen vagy
júl. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!