Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A vándorcirkuszosok miből élnek?

A vándorcirkuszosok miből élnek?

Figyelt kérdés
Az allatok etetese, szallitasa, uzemanyag stb biztos tobb mint ami a belepokbol bejon...

2016. dec. 15. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

A zsebtolvajok eszedbe jutottak már? Hát a drogdílerek? Prostik?

Szállj le kicsit a földre, és nézz körül, fater!

2016. dec. 15. 00:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt fejtsd mar ki mutter lecives
2016. dec. 15. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Egy előadásért elkérnek mondjuk 2 ezer forintot. (De lehet, hogy többet, nem tudom, milyen árban vannak most a cirkuszi belépők.) 100 nézővel számolva a jegyeladásból származó bevétel 200 ezer forint. Ennél egy közepes, vagy nagyobb városban gondolom, jóval többen nézik meg, szóval ez csak egy pesszimista becslés. Ha pedig minden hétvégén ennyi bevételük van, az egy hónapban egymillió forint. Abból azért már futja abrakra meg fuvarra.
2016. dec. 15. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom. De valamiből tuti.

Régen (20-25 éve) amikor nagyszüleimnél cirkusz / búcsú jött a faluba, abban a 2 hétben, amíg ott voltak, nagyon megszaporodtak a lopások.

2016. dec. 15. 09:32
 5/5 anonim válasza:
100%
A legnagyobb cirkuszokat támogatja az állam így nekik "könnyű" a kisebb cirkuszok pedig a műsor bevételéből élnek ami 50-350-ezer körül van így azért meg lehet oldani a tankolást az állatok etetését, artisták kifizetését stb stb...(szakmabeli vagyok szóval az tuti infó :D)
2016. dec. 26. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!