Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kínos csajjal sétálnom, miért...

Kínos csajjal sétálnom, miért lehet?

Figyelt kérdés

Elhataroztam, hogy megpróbálok 25 év után (25 vagyok ) hozzászólni nőkhöz. Egy hölgynek írtam is mert közös ismerős bemutatott egymásnak csaj megadta a számát, nem nagyon foglalkoztam vele mert mondom, hogy olyan nincs, hogy bárkinek is szimpatikus lennék. Írt a lány, hogy tök jó volt beszélgetni, meg jól érezte magát ( komolyan nem értem miért, egy személyiség nélküli ember vagyok aki csak azt várja, hogy este legyen és aludhasson ) , természetesen jól esett, de úgy voltam vele, hogy csodák nincsenek itt vagy az van, hogy az ismerősnek mesél rólam majd, hogy milyen szánalmas vagyok, vagy csak az interneten olvasható "barát zónába" tesz, ami pedig fura mert sosem volt barátom sem. Így pedig bármennyire is kecsegtető, nem foglalkoztam vele csak visszaírtam, kliséket. Három hónapra rá meg valami lett velem és elkezdett bennem olyan dolog feljönni, hogy mi lenne ha talalkozni hívnám, és akkor ott ragadt meg a dolog, hogy én meg egy lány sétáljon, valahogy nem látom magam ilyen szituációban, és így hagytam az egészet.

Ezen gondolkodok már egy ideje, hogy ez miért lehet? Más embereknél gondolom fel sem merül ilyen.

Van erre valami magyarázat?

jún. 14. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"én úgy vagyok vele, hogy amire elsőre gondolok az sosem fog bekövetketni"

De hát elsőre is negatív a gondolkodásod szóval így fogd fel:

Nekem úgy se jön be amit akarok,hmm várjunk csak ezt gondoltam elsőre szóval nem fog bejönni úgyhogy inkább megpróbálom

jún. 15. 04:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy palimadár vagy.

Hol a méltóságod?

Hát ha tettszik és úgy látod ő neki is te,akkor

miért nem próbálod meg?

Jobb megse próbálni és aztán rágódani azon hogy mi lett volna ha?

Vagy jobb megpróbálni és 50-50 százalék.

Akárhogy nézzük utolsó jobb.

De te tudod.

Vagyis nem tudod..

jún. 17. 22:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként.. mindig eszembe jut, hogy akkor írok neki, vagy akkor mit csináljak, írok, nem küldöm el.. aztán szomorkodok. Ez azért van mert sosem csalódtam még vagyis nem mondtak még nemet mert soha nem próbáltam.
jún. 18. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!