Kínos csajjal sétálnom, miért lehet?
Elhataroztam, hogy megpróbálok 25 év után (25 vagyok ) hozzászólni nőkhöz. Egy hölgynek írtam is mert közös ismerős bemutatott egymásnak csaj megadta a számát, nem nagyon foglalkoztam vele mert mondom, hogy olyan nincs, hogy bárkinek is szimpatikus lennék. Írt a lány, hogy tök jó volt beszélgetni, meg jól érezte magát ( komolyan nem értem miért, egy személyiség nélküli ember vagyok aki csak azt várja, hogy este legyen és aludhasson ) , természetesen jól esett, de úgy voltam vele, hogy csodák nincsenek itt vagy az van, hogy az ismerősnek mesél rólam majd, hogy milyen szánalmas vagyok, vagy csak az interneten olvasható "barát zónába" tesz, ami pedig fura mert sosem volt barátom sem. Így pedig bármennyire is kecsegtető, nem foglalkoztam vele csak visszaírtam, kliséket. Három hónapra rá meg valami lett velem és elkezdett bennem olyan dolog feljönni, hogy mi lenne ha talalkozni hívnám, és akkor ott ragadt meg a dolog, hogy én meg egy lány sétáljon, valahogy nem látom magam ilyen szituációban, és így hagytam az egészet.
Ezen gondolkodok már egy ideje, hogy ez miért lehet? Más embereknél gondolom fel sem merül ilyen.
Van erre valami magyarázat?
Ha van lúzer a világon, az te vagy.
A lány érdeklődik irántad, te meg megmagyarázod, hogy olyan nincs, hogy téged szimpatikusnak tartson egy lány.
Értem, hogy sokszor pofára estél, rossz tapasztalataid vannak, de itt és most a hozzáállásod akadályoz abban, hogy barátnőd legyen.
Az a csaj téged semmilyen barátzónába nem rakod, valószínűleg leírt téged egy baromként, jobb esetben csak annyit vont le, hogy nem az eseted.
Ezekkel a dolgokkal nem csak azt éred el, hogy tényleg nem lesz barátnőd, de a közös ismerősökre sem számíthatsz, ha első alkalom után lepattintod a nőket valamilyen hülye kifogással.
Hogy miért csinálod ezt, őszintén szólva nem érdekel. Így is émelyítő ez az önsajnálat.
Ha jól értem elhivtad aztán lemondtad vagy csak olyan helyekre mentek ahol ülni kell mozi ilyesmi?
Amúgy a kérdésedre válaszolva gondolom az lehet benned hogy mások mit szólnak a csajhoz
(nem találják szépnek stb)
Amit mondjuk azért nem értek mert azt is írtad hogy nincsenek barátaid
Ezek szerint teljesen vadidegen emberek miatt szorongást?
“Elhataroztam, hogy megpróbálok 25 év után (25 vagyok ) hozzászólni nőkhöz.”
Öhm… direkt próbálod magad jobban elásni, rosszabb színben feltüntetni? Ha most vagy 25 akkor már nem azért de nem hiszem ,hogy szó szerint születésed óta tervezel próbálkozni. Ha mondjuk már 12 évesen kezdtél érdeklődni a lányok iránt akkor az is legfeljebb 13 év. Mármint 13 év mióta egyáltalán megfordul a fejedben az ilyesmi. Majd ha 40 körül is itt tartasz akkor mondhatod ,hogy 25 éve nem szóltál nőhöz.
Nem vagy lecsúszva semmiről, egyelőre, kivéve arról a csajról ha most direkt levakarod magadról. Beszélj vele, ismerkedjetek, lesz ami lesz, mi a legrosszabb ami történhet? Nem jön össze vagy valami kínosan sül el? Hát ez van, ezek mindenkivel megesnek 🤷 Ő érdeklődik irántad, ha direkt nem bénázod el akkor talán lehet belőle valami. Ő is simán emberi lény, ne gondold túl, nem rakétatudomány ez.
Mobilon nem tudom, hogyan kell lefele tekerni, véletlen elkattintottam. Egyesével akartam válaszolni egy kommentbe, de teljesen kiüresedett az agyam nem tudom mit akartam.
Igen, vadidegen emberek miatt van szorongásom a "mit szólnak mások" sokszor elhangzott éveim során. Most, hogy írom is azt érzem, hogy ki vagyok nevetve és gúnyolva, csak, hogy leírtam a idézőjeles 3 szót.
Egyébként én még sosem csalódtam, mert nem volt rá alkalom, sosem. beszéltem nővel max. okmányiroda meg suli.. meg a vizsgabiztos is nő volt 10 éve, házidokim nő.. tehát így ami elkerülhetetlen. Meg most a említett csaj, de nem hívtam sehova csak gondoltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!