Komolyan gondolta a találkozást?
Fölmondtam a munkahelyemen, azonban az egyik Managerem épp hosszabb szabadságon volt, így nem tudtam vele beszélni, elköszönni. Ő egyébként a férjem szüleinek családi barátja, ő hozott a céghez anno, de mi a munka előtt soha nem találkoztunk.
A folyamat lezárulta után fölhívtam, hogy tisztességgel elköszönjek tőle, és fölajánlotta, hogy találkozzunk, amibe azonnal belementem. Következő héten írtam neki, hogy meg szeretném hívni egy gyors ebédre, mi lenne a megfelelő időpont számára, amire megadott egy hetet, amikor Magyarországon van. Rákérdeztem egy konkrét napra az adott hétből, de erre azonban immár 4 napja nem válaszolt.
Szerintetek csak udvariasságból mondta, hogy találkozzunk?
Rákérdezzek még egyszer holnap?
Szia, én nem erőltetném. Te írtál utoljára, ő nem válaszolt.
Ha jol értem amit írsz, nincs folyamatosan Magyarországon, lehet úgy jött ki hogy abban az egy hétben mégsem ér rá, de nem akar megbántani, ez a meghívás inkább arról szól, hogy nem akarja elvágni a kapcsolatokat, a részéről nincs harag azért hogy fölmondtál.
Én sem erőltetném.
Az is lehet, hogy férje/felesége félreértette. Vagy nen tudja mikor ér rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!