Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan, milyen módszerrel...

Hogyan, milyen módszerrel lehet valakitől olyan szépen kérni valamit, hogy adjon is?

Figyelt kérdés
Pénzt ( 5000 ft ra lenne szükségem) de vissza fizetem természetesen amint tudom.

jún. 9. 06:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
100%
Debil vagy kicsit, ugye?
jún. 9. 12:02
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem csak zavar hogy csóró vagyok. Minimum összegem sincs.
jún. 9. 12:17
 33/41 A kérdező kommentje:
Nem normális hogy 20 évesen annyi pénzem sincs mint egy tininek.
jún. 9. 12:22
 34/41 anonim válasza:
100%
Szerintem neked 30 évesen sem lesz.
jún. 9. 13:08
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
És mit teszel azért napi szinten, hogy ne legyél csóró?
jún. 9. 14:11
 36/41 A kérdező kommentje:
Dolgozok, de nem fizetnek ki. Most kitaláltam hogy elmegyek gombát szedni( ismerem a gombákat) és eladom őket ilyen 3000 ezerért , annyi a piaci ára nem?
jún. 9. 14:27
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Jajj mindjárt sírok, úgy sajnállak😂😂😂

Jaa, mégsem...

jún. 9. 16:02
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

#36: Akkor miért nem mész a szerződéseddel egy munkaügyi esetekre specializálódott ügyvédhez? Ő kihajtaná neked az elmaradt béreket.

Nyilván közben meg már rég felmondtál és pályázol folyamatosan az új helyekre, igaz?

jún. 9. 18:00
 39/41 anonim ***** válasza:
Gagyi troll.
jún. 9. 19:50
 40/41 anonim ***** válasza:

Ha nekem 5 ezer forintra lenne szükségem, akkor körbecsöngetném a szomszédokat, végig járnám a környező boltokat, cégeket, üzemeket, hogy milyen kisegítő munkát lehet náluk elvégezni, amivel egy kis pénzhez tudok jutni.

Kocsi mosás, takarítás, fűnyírás, gazolás, kertészkedés, kutyasétáltatás, bevásárlást haza cipelni valakinek, kitakarítani az irodát, mosogatni egy étteremben, vagy bármi egyéb, amilyen munkát elvégezhetnél és pénzt kaphatnál érte.

Én adtam már kölcsön ismerősnek ennél több pénzt is, mert jó kapcsolatban voltunk, nekem nem hiányzott, neki segítség volt. De azóta eltávolodtunk, megromlott a kapcsolat, magától sosem keres, ha én keresem is nehezen tudom elérni. Lehet, hogy csak az élethelyzetek változtak meg és nem a tartozása miatt tűnt el. De már nem szívesen adok senkinek kölcsön, kisebb összeget sem.

A legtöbb embernek általában fogalma sincs, hogy miből és hogyan tudja megadni a tartozását, csak most kapjon és majd lesz valahogyan. Főleg mivel onnantól, hogy kap kölcsön, neki már nincs anyagi problémája - az meg, akinek tartozik, már nem az ő problémája, hanem a másiké...

jún. 11. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!