Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan, milyen módszerrel...

Hogyan, milyen módszerrel lehet valakitől olyan szépen kérni valamit, hogy adjon is?

Figyelt kérdés
Pénzt ( 5000 ft ra lenne szükségem) de vissza fizetem természetesen amint tudom.

jún. 9. 06:41
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
61%
Annyira ciki és gáz valakitől pénzt kérni. Miért nem tudod beosztani, amid van? Kunyerálás helyett megtanulhatnád a helyes pénzkezelést, és azt, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
jún. 9. 06:55
 2/41 anonim ***** válasza:
0%
Természetben csinos nőnek adok. 0-ra értékelik, de kb ez a feltétel, amit sosem hajtok be, de tényleg szépnek kell lennie. Rokonnak, havernak, barátnak sose. Az nem kölcsön, hanem ajándék. Olyan is szokott lenni. 5 ezer forint nem pénz. Kérjél többet, hogy komolyabb legyen. Munkád van? Van garancia a visszafizetésre?
jún. 9. 07:07
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nem tudnának olyan szépen kérni, hogy adjak. 5 ezer miből húz ki? Ha 5 ezer probléma, és azt mondod megadod majd ha tudod, az kb az a kategória, hogy sosem tudod. Nagy összeget meg szintén nem adnék.
jún. 9. 07:20
 4/41 A kérdező kommentje:
Van munkám, de még nem fizettek meg előleg itt nincs próbaidőre. Hosszu bonyolult. Sajnos nagyon rosszul vagyok attól, hogy nem tudok semmit venni magamnak, szüleim meg nem adnak azt mondják majd ha lesz pénzem azt költhetem.
jún. 9. 07:30
 5/41 anonim ***** válasza:
88%
Ha a szüleid sem adnak, akkor a megbízhatósági mutatód igen csak alacsonyan van.
jún. 9. 07:34
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
A fizetések 5-10-e körül esedékesek. Jövőhéten megkapod a fizetésedet.
jún. 9. 07:39
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
A kérést megelőző hónapok/évek kapcsolatával
jún. 9. 07:53
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen bevált módszer. Rám nem hat az érzelmi zsarolás sem, míg másra meg hat.

Ha csak 5 ezerre van szükséged akkor elmész a zálogházba és beadsz valamit. Esetleg adsz vérplazmát 20 ezerért.

jún. 9. 07:58
 9/41 A kérdező kommentje:
7: Nincsenek jó kapcsolataim.
jún. 9. 08:13
 10/41 A kérdező kommentje:
Zálogba adás jó ötlet, de felesleges cuccaim nincsenek.
jún. 9. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!