Azért nézhetett a kiszemeltem, mert eszébe jutott, hogy milyen régen nem látott vagy miért?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, akit rajtam kívülálló okok miatt viszonylag hosszú ideje nem láttam (néhány hónap). Nemrég volt egy program, amin mindketten ott voltunk és arra lettem figyelmes, hogy figyel/néz engem. Amikor viszonoztam a nézését (rövid ideig, mert félénk vagyok), akkor nem jött zavarba. Fogalmam sincs, hogy mit gondol rólam vagy tetszem-e neki, de az biztos, hogy azelőtt is előfordult párszor, hogy néztük egymást.jún. 7. 11:23
2/3 anonim válasza:
Erre a kérdésre a legőszintébb válaszom az, hogy tudja a fene.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt rajta kívül senki nem fogja tudni megmondani, nem is ezt várom, hanem inkább azt, hogy ti mire gondolnátok.
jún. 7. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!