Hát, a tömegben simán kiszúrtam eddig mindegyiket, bár szó se róla, arcokat könnyen ismerek fel.
máj. 25. 13:36
3/8 anonim válasza:
27 évig nem volt senkim nőként, de ez a mostani kapcsolat már most sem megy 10 hónap után. Gyerek még, en viszont ennyi idősen már olyan valakit szeretnék, aki tényleg akar gyereket, egyértelműen házasodni akar, ő még annyit se hozott szóba hogy egyáltalán összeköltözne-e velem. Szóval ennek rövid úton vége lesz, csak most épp olyanban van, hogy kínos lenne pont most szakítani.
máj. 25. 13:40
4/8 anonim válasza:
Viszonylag könnyen megtaláltam, aztán most, húsz év elteltével el is vesztettem.
máj. 25. 13:51
5/8 anonim válasza:
#2, köszi! :)
#4, Sajnálom. Valami új kezdődik most neked, új lehetőségek (nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok).
Könnyen. Az ismerkedés a legjobb rész! :) Mostanában körvonalazódott bennem, hogy mindig az volt az igazi, amikor engem választottak ki. Az az érzés, hogy én kellek valakinek, az elég bizsergető. Olyankor jönnek a pillangók. Az a jó, amikor a férfi válszt. Fordítva is lehet, olyan hosszú kapcsolataim is voltak, de utólag már ki merem jelenteni, hogy soha többet nem szeretném, hogy ne a férfi hordja a nadrágot.
máj. 25. 16:06
6/8 anonim válasza:
Egy ideig kerestem, kb. 1-2 évig, 5 randim volt ez idő alatt, de egyik sem volt az igazi. Aztán elengedtem a keresést, úgy voltam vele, hogy majd jön ha jönnie kell, én erre nem görcsölök rá. Tök jól elvoltam magamban, aztán ő talál rám hamarosan. Idén lesz 20 éve, hogy együtt vagyunk.
máj. 25. 16:21
7/8 Johhny05 válasza:
Szerintem sokan elszúrják azzal, hogy a párjukat keresve a külső benyomás alapján létesítik a kapcsolatot.
Ismerkedni kellene egymással, az alapján eldönteni hogy az adott személyt el tudom fogadni olyannak amilyen? Vagy éppen nem. Arra nem érdemes várni, hogy össze csiszolódunk,majd alkalmazkodunk.Ha van valami ami számomra elfogadhatatlan a másikban, akkor lépni kell tovább. Egy megfelelő értékrendet felállítva kell keresgélni. A másik fél alapos megismerésére törekedve. Külömböző szituációkba bele vinni, ahol kiderülnek új, addig még nem ismert tulajdonságai.
máj. 30. 07:29
8/8 anonim válasza:
7-es: így van, nálunk például abszolut nem ment a kommunikáció. Szinte egy darab nyitott kérdést sem kaptam, hogy mire vágyom, mit érzek, mit szeretnék x év múlva, semmi munkát nem rakott bele abba, hogy megismerjen. Aztán 9 hónap után kiderült, hogy a családjának nem igazán akar bemutatni. Szó se volt róla, hogy ő komolyat épp nem akar, nekem kellett kitalálnom, és ezt nagyon nagy szemétségnek érzem, mikor valaki nem játszik nyílt lapokkal csak azért mert jó a teste.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!