Meddig mentél amire megtaláltad azt a munkahelyet ahol meg is tudtál maradni?
Figyelt kérdés
Mennyi munkád volt előtte, és mennyi időt vett igénybe mire megtaláltad azt az állást ahová szívesen mész be dolgozni?febr. 23. 08:29
1/9 anonim válasza:
Sok, aztán dolgoztam a szakmámban amit minden szempontból kicsináltak (politika, kovid). Egyedül itt tudtam megmaradni, szerettek, kitüntettek, de már nem tudnám csinálni.
2/9 anonim válasza:
Majdnem mindenhova szívesen mentem be dolgozni eleinte, de 1-2 év után már mindenhol látod, mi az igazi helyzet + mindenhol változtatnak folyamatosan és általában nem pozitív irányba.
Nem találtam olyan helyet még soha, ahol le tudnék húzni rengeteg évet. De már nem is tervezek munkahelyen dolgozni. Vagy vállalkozás, vagy külföld (aztán ott vállalkozás), ezek az idei tervek.
3/9 anonim válasza:
Undorodom a hatalommániás, mindenkinél "szebb", "jobb" és "okosabb" főnököktől.
4/9 anonim válasza:
20 évbe telt. Diplomás ember vagyok, de végül a buszvezetés lett az, amiben jól érzem magam.
6/9 anonim válasza:
Most jöttem rá, hogy olyan magyarországi munkahely nincs. Nem is keresem tovább. 20 éve vagyok a "munka világában", ebből az a 4 volt jó, amikor külföldön voltam vállalkozó.
7/9 anonim válasza:
10 ev. Most vegre a szemelyisegem es erdeklodesemnek megfelelo munkam van,fonokom nincs.
8/9 anonim válasza:
Nekem 10 évembe és egy pályamódosításba került, de meglett. A jelenlegi helyem a 7. munkahelyem. Másokhoz képest nem is tűnik soknak. :)
9/9 anonim válasza:
Svédországban találtameg 10 évnyi otthoni kínlódás után.
Építőiparban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!