Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jobbra fordult az életetek...

Jobbra fordult az életetek középsuli után?

Figyelt kérdés

Jelenleg 17 éves vagyok, 1 évem van hátra a gimiből. Soha nem illeszkedtem be nagyon az osztályomba se most, se általánosban, max 1-2 barátságom volt, de azok is megmaradtak osztálytárs szinten.

Gyakran megkaptam régebben- és most is néha, hogy nagyon éretten, felnőttesen gondolkodom és magas az érzelmi intelligenciám, ezért nem találom a hangot a kortársaimmal körülöttem. Pár éve elkezdtem pszichológushoz járni, és bár sokat fejlődtem lelkileg és mentálisan, még mindig nehezen hiszem el, amikor azt mondja, a hozzám hasonló emberek nagy részének az egyetemen nyílik ki a világ.

Azoknak a tapasztalta érdekelne, akik hasonló cípőben jártak, nektek hogy változott az életetek? Pozitív vagy negatív irányba?

Kort is írjatok hozzá kérlek :)

máj. 24. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem határozottan igen. A középiskola se volt rossz igazából, de utána az egyetemi éveim voltak talán a legjobbak idáig. Kellett ugyan pár hónap, még megszoktam az új várost, új embereket, meg az egész új élethelyzetet. Utána viszont a sok tanulással, vizsgaidőszakkal együtt ki merem jeneteni, hogy nagyon jó évek voltak. Azóta már dolgozok lassan 8 éve, ebből 4 irodai és 4 home officeos pozícióban. Ezeket is szeret(t)em, de az egyetem mégis kellemes nosztalgia ma már. A középiskola, vagy az azelőtti időszak meg nagyon távolinak tűnik már, pedig nem vagyok még annyira öreg. :D
máj. 25. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
6%
Nem. Középiskolában minta tanuló voltam, szín 4-es, 5-ös minden tantárgyból. A környezetem büszke volt rám, látták bennem a potenciált. De az egyetemmel tönkrement az életem... Olyan szakot vittem végig amit rühellek és nem is értek hozzá, át kellett álnom a sötét oldalra és ki kellett csalnom az egész egyetemet. Majd évekig munkanélküli voltam, ajléktalanság szélére sodródtam, most meg olyan munkát csinálok amit rühellek és jelenelg az öngyilkosságon gondolkodom.
máj. 25. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Iszonyú jó lett. A suli a legszarabb a földön. Annyi baromsagot mond a sok gyoker tanár akiknek fogalmuk sincs az életről. Nem is értem hogy lehet ijesztgetni gyerekeket hogy az érettségi a legfontosabb meg csoves leszel ha nem tanulsz... rohadtul köze nincs a valósághoz. Tanulni kell, de nem feltetlen a suliban... meg annyira nagy komolynak adták elő a munkahelyeket, hogy jaj ott nem lehet enni meg letenni a cuccaid a padra.. konkrétan otthon szaras közben is dolgozhatok home officeban... konkrétan elhív a főnököm berúgni és zabálni... meg az egész sulik retkesek, leépülőben vannak, legalábbis azok amikről én tudok, nem elit sulik.

Ja, és munkshelyen kapsz pénzt azért hogy azt csináld amit mondanak. Ha okosan játszod az életet akkor imádod is amit csinálnod kell mint pl nekem. Es ezért fizetnek. Konkrétan munkában zenét hallgatunk, sztorizunk és úgy dolgozunk az irodában. Suliban meg mintha katonaság lenne, a tanár leuvolt ha jól érzed magad. Végre vége...24F

máj. 25. 18:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!! Jó érzés olvasni a pozitív tapasztalatokat :)
máj. 28. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!