30 felett még lehet változtatni az életen? (Leginkább szociális téren.)
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek hogyan tudnék felépíteni egy stabil szociális hálót ennyi idősen, ha eddig ez nem volt meg? A korábbi emberi kapcsolataim mind előbb vagy utóbb lassan megszűntek, tökre egyedül maradtam. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek neki újabb- lehetőleg a korábbiaknál tartósabb- emberi kapcsolatok kialakításába. Sajnos ha belecsöpenek egy idegen közegbe, akkor ott általában elég esetlennek érzem magamat. Van esetleg olyan hely, társas kör, stb, ahol könyebb lenne ismerkedni?
Esetleg közületek aki volt már hasonló helyzetben, az végül hogyan oldotta meg?
Rengeteg 30+-os pasi volt fent Badoon, de amint beszélgettem velük, okkal. Viszont több baràtnőmnek sikerült 7-15 évvel idősebb férfival, 30-40-esekkel összejönni. Még nem házasok, de látszik, hogy ez jól alakul.
Nőként én ezt nehéznek érzem 28 évesen. 26 évesen sem nagyon volt merítés a társkeresőkön, annyian nem jelöltek be. Végül egy házibuliban ismertem meg exemet. Nem jött be a dolog, csak a kémia működött köztünk, semmi másban nem voltak hasonló elképzeléseink.
Valahol én nemcsak az életkorom miatt lehetek Red Flag hanem pl: azért is mert az első randin legkésőbb mindig elmondom, hogy utolsó exemmel 10 hónapot voltunk együtt, korábbiakkal meg a fél évet sem értem meg. Túl érzékeny vagyok arra, ha valakinek valamilyen tulajdonságával nem tudok együtt létezni, nem làtok potenciált a kapcsolat/fèrfi fejlődésére. Mondjuk hozzáteszem, hogy olyannyira elkesederedetten vetettem bele magam a kapcsolataim 90%-ába, hogy hamar kiderült, a máz alatt vállalhatatlan szemelyiségek rejlenek, úgyhogy hamar kiábrándultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!