Miért mondják barátnői hogy szép ha nem is az? ("Nem talál barátot pedig szép lány")
Figyelt kérdés
Sok ilyenbe futottam már hogy nagyon szép lány de nem veszik észre a férfiak állítják a barátnői, aztán amikor meglátom a lány csúnya vagy átlagon aluli külsőleg.
A valóban szép lányokat folyamatosan szólítják le, sosincsenek pár napnál tovább egyedül.
Szóval mi az oka hogy csúnya lányt szépnek akarnak eladni?
Így látják vagy mert segíteni akarnak neki??
máj. 8. 10:03
11/25 anonim válasza:
A szimmetrikus babaarc pont a tipikus instafilter külső xD Amúgy meg nem igaz, hogy egy szép nő ne lehetne szingli. Tudod értelmes megbízható párt nem könnyű ám találni, csak mert valaki szép, még nem biztos, hogy megfelel neki az első jöttment.
12/25 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint mikor a férfiak nem értik, a haver miért van egyedül. Amikor egy barátodat ajánlgatod, akkor ott van egy csomó érzelem, ami miatt megszépül. Nem tudod objektíven nézni.
13/25 A kérdező kommentje:
De én csak élőben ismerkedem, 100% biztos vagyok benne hogy azok a lányok természetesek, mivel élőben nincs rajtuk filter. Vagy csak nagyon jól sminkelnek?
Akárhogy is az a szép arcú mindig van barátjuk
máj. 8. 11:22
14/25 A kérdező kommentje:
12, én is erre tippelnék
máj. 8. 11:23
15/25 anonim válasza:
#13 én széparcú vagyok, jelentkező az mindig akad meg randikra is sokat járok, de tartós kapcsolatom évek óta nem volt, mert 1. válogatós vagyok 2. jobban szeretek szingli lenni. Na bumm.
16/25 A kérdező kommentje:
Utolsó erről beszélek, hogy a szép lányokat mindig vmi férfivel látom kézenfogva legalább vagy egyéb félre nem érthető helyzetben, persze lehet hogy csak randiznak stb passz. De nem változtat a tényen hogy aki szép azt folyamatosan észreveszik és vagy kapcsolatban van, vagy ha nincs akkor is folyamatosan összejár ezzel azzal stb
máj. 8. 11:45
17/25 anonim válasza:
#15 Ha jobban szeretsz szingli lenni, akkor miért jársz randikra? Szopatni a sok balekot?
18/25 anonim válasza:
16, ajj istenem. Csak rontod magad ezekkel a baromságokkal.
19/25 A kérdező kommentje:
17, gondolom alkalmi kapcsolatok, ha szakít azonnal jön a következő jelentkező akit megint kidob hamar stb
Mindig foglaltak, olyan ritka pillanat hogy épp nincs vkijük
máj. 8. 12:19
20/25 A kérdező kommentje:
18, milyen baromság?
máj. 8. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!