Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol volna lehetőségem olyan...

Hol volna lehetőségem olyan lányokkal ismerkedni akik szeretik a film/komolyzenéket?

Figyelt kérdés

Arra vágyok, hogy olyan párt találjak, aki hozzám hasonlóan érzékeny a zenére és szereti a film zenéket(szimfonikus). Az elmúlt évek alatt sajnos nem találkoztam olyan korombeli lányokkal, de még srácokkal se, akik hasonló ízléssel rendelkeznének. Kicsit azt érzem, hogy nem divat manapság ilyen zenéket hallgatni. Én lennék a legboldogabb ha valakivel osztozhatnék a zene világával. Ha a helyemben lennétek, ti mit tennétek? Akik korombeliek és ezt olvassák, mit gondolnak róla? Nektek mi a véleményetek?

(26/F)

2022. okt. 9. 20:52
 1/9 anonim válasza:

26/f, és nagyon hasonló ízlésem van zene tekintetében. Nem csak a stílus, hanem amit írsz, hogy osztozni a zenén.

Nem párkeresés jelleggel írok most ide, csak kiemelted, hogy nem találkoztál korodbeliekkel, akik hasonló ízléssel rendelkeznek. Reméoem, ezzel is hozzátettem a valamennyit.

Szerintem azért bele lehet futni és lehet találkozni olyanokkal, akik hasonló beállítottságúak, de tény, piszok ritka.

Esetleg célzottan olyan helyek, ahol kb biztos, hogy hasonló emberek fordulnak meg?

2022. okt. 9. 22:03
 2/9 anonim válasza:
Úgy lehet hasonló beállítottságú emberekkel összebarátkozni, hogyha amilyen társaságokban megfordulsz, elkezdesz beszélgetni azzal aki a legközelebb áll ahhoz amit keresel. Aztán ő ismer valakit aki ismer valakit, aki bemutat valakinek. És lehet ő lesz a párod. Legalábbis nekem így sikerült, így netről elég necces.
2022. okt. 9. 23:57
 3/9 anonim válasza:
Úgy tűnik, egyike vagyok a fehér hollóknak. 23L
2022. okt. 10. 01:38
 4/9 anonim válasza:
100 lányból talán akad néhány ilyen, viszont ők meg más okból fognak téged kiszórni (nem vagy elég helyes, messze laksz stb.). Ha úgy tűnik, hogy végre minden stimmel valakivel, biztos, hogy jön valami gebasz, és annyi az egésznek. Férfi vagyok, de alapból a klasszikus zene az igazi a számomra (nyilván nem mindegyik korszak és zeneszerző), de szívesen hallgatok filmzenéket is, főleg régebbi filmekből.
2022. okt. 10. 14:13
 5/9 anonim válasza:
Én találtam kettő ilyesmit is, mondjuk én nő vagyok, de nem lehetetlen csak ritka. Viszont a kapcsolatnak mindkettőnél vége lett. Szóval ne úgy vedd hogy találsz egy olyat aki megfelelne neked és minden happy. Ezer más tényezője van ennek.
2022. okt. 10. 16:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindannyiótoknak a válaszát! 😁 Kíváncsi lennék rá, hogy nektek, akik a hasonló zenéket szeretik, milyen élményeitek vannak azzal kapcsolatban, hogy az ismerőseitek, hogyan fogadják ezt a tulajdonságotokat?

Én sokszor tapasztaltam, hogy ha valakinek elkezdek áradozni egy zenerészletről és várom a reakciójukat és látom rajta, hogy nem jön át neki, akkor mindig kicsit csalódok. Kicsit olyan, mintha ezzel egyedül lenne az ember. Mindenki máshogy éli meg a zenét és nem tudod átadni ezt a másiknak. Nektek mi a véleményetek erről?

2022. okt. 11. 16:58
 7/9 anonim válasza:

Tök megértem, ez velem is egy az egyben így szokott lenni. Zenei kifejezések, vagy bármi érdekes háttérsztori, max egy hmm, azta a reakció. És most nem csak ismerkedésről van szó.

Redditen, közösségi médiában találhatsz olyan közösségeket, ahol hasonló érdeklődéssel megáldott emberek vannak.

De itthon, ameddig ilyen demeter szilárdok döntenek a kultúráról, addig ezen nem kell csodálkozni. És bocs, hogy idehozom a politikát, de ez a legnagyobb oka, hogy a szellemi fejlődés max visszafele halad.

És ez nem csak klasszikus zenéről szól, hanem akár egy könyvről, vagy egyéb művészetekről is ugyanúgy.

2022. okt. 13. 07:27
 8/9 anonim válasza:

Ezt én is tapasztaltam, még gimiben említettem meg egyszer hogy szeretem a klasszikus zenét, néztek is furcsán, stréber gyerek gondolták. Egyébként nem szoktam áradozni senkinek semmiről ami érdekel, inkább próbálok elvegyülni. Csak azzal beszélek a művészetekről akivel lehet.

De nálam se csak a zene ilyen, filmek, festmények, állatok, sok minden megfog.

2022. okt. 14. 00:30
 9/9 anonim válasza:
#7: Azért a "magas művészet" sosem volt "tömegtermék", szerintem a 20 évvel ezelőtt megkérdeztél volna 100 embert, biztos, hogy jóval többen nézték a Barátok köztöt, mint mondjuk egy színházi közvetítést, és többen mentek bulikba, mint képzőművészeti kiállításra. Szerintem a szellemi fejlődésért mi magunk tehetünk a legtöbbet, főleg a mai világban (a gyerekek esetében pedig a szülők és a tanárok, csak sokszor mindkét csoport magasról tojik rájuk). Rengeteg könyv, film, operaelőadás vagy színházi közvetítés elérhető már a neten is, sok településen van pl. könyvtárbusz, és ha máskor nem, pl. a múzeumok éjszakáján bárki ingyenesen bemehet gyakorlatilag bármelyik intézménybe. Aki meg akarja találni a művelődési lehetőségeket, az meg is fogja találni.
2022. okt. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!