Egészségügyi dolgozók, hozzátartozók! Mit szóltok ahhoz, hogy vannak akik tagadták anno/tagadják a covidot?
Tudom régi lemez.
Most jutott el hozzám egy cikk...Ami szerint a covid meg sem történt, egy hazugság volt az egész csakis félelemkeltésre, és társadalmi ellentétek szítására volt kitalálva. Az egészségügyi dolgozók sem dolgoztak ez idő alatt, ez is csak beetetés volt, igazából csak részmunkaidőben dolgoztak.
Kívancsi voltam, hogy aki ebben az egészben benne volt és megélte, bőren tapasztalta, akár orvos, akár beteg, akár hozzátartozó, az ilyenre vagyon hogy reagálhat...😶
A covidot nagyon kevesen tagadják/tagadták. A veszélyességét már annál többen, köztük egészségügyi dolgozók is.
Aki a bőrén tapsztalta, az valójában az intézkedéseket és azoknak a következményeit tapasztalta.
En majdnem eüs vagyok, és engem a mai napig bosszant az emberek biologiai "nem tudasa". Amikor ott tartunk még mindig, hogy a nátha az a hidegtől lesz (mert fagyit nyaltal) és nem kell hozza korokozó, akkor mirol beszelunk?
Egyszeruen, akinek nincs egy alap biologiai ismerete a gyerekkorabol az iskolabol vagy nem olyan csaladan nott fel, ahol a biologiat szerettek, tudtak a szulok, rokonok, ott sajnos nehez barmit is foleg nyitottsag hijjan elmagyarazni, megertetni. Masreszt sokan az infoaradatban elvesznek es nem tudjak mi hiteles es mi nem az es vegen mar kiabrandulnak az egeszbol.
De minden vilagjarvany ilyen lehetett, vagy minden helyi szintu jarvany is, mert elobb-utobb mindenki felejt. Nyilvan, akinek nem halt meg ismerose, rokona a covid kezdeten, csak x edikkent a mar evolvalodott virust kapta el, ami kevesbe betegit, az csak pegyint es azt mondja meg se tortent az eleje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!