Szerintetek is javulnának az emberi kapcsolatok minősége így?
30: Létezik :D Nemrég beléptem és kiderült, hogy még él a réges-régi fiókom is :D
A messengeren kívül melyik ilyen üzenős/telefonos/videós app közösségi oldal része? Ráadásul én úgy tudom, hogy most megint lehet fb nélkül is használni.
Én csak a messengert használom, de a környezetemben sokan használják az instagram üzenetküldőjét (nem tudom van-e külön neve), snapchatet meg ilyesmiket is még mellette. (Gondolom tiktokon is lehet chatelni, passz, azt nem használom)
De alapvetően a messenger a legnépszerűbb kommunikációs forma (az élő találkozást leszámítva) a környezetemben.
35: És? Attól még nem az szűnne meg.
32: Az én ismerőseim közül pont a messengert használják legkevésbé.
De nyilván minden ilyen cég csinálna külön használható appot, ha nem lenne közösségi média. :D
Messengeren se tud bárki rád írni ha úgy állítod be.
Nem része, de a facebook és insta nélkül valószínüleg megszűnne a fejlesztő cég és leállna a whatsapp is.
Bizonyos értelemben igen is és nem is. A chat sokkal gyorsabbá teszi a kommunikációt a másikkal és mivel a mai felgyorsult világban, kb időnk sincs semmire, ezért van értelme, hogy pl a barátságok is egyszerűbben fenntarthatóbbak. Ez nem azt jelenti, hogy találkozni hülyeség, én is szeretek találkozni, de idő szűkében vagyok, mint mindenki más. De amikor lehet, természetesen beiktatom az időmbe.
A párkapcsolatok terén, nyilván más. De csak azt a felet lehet elvinni hűtlenségbe a közösségi média miatt, akit lehet, aki hagyja magát. Aki tiszteli és szereti a párját, annak nem jelent csábító tényezőt egy közösségi oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!