Mit gondoltok a TikTok-ról? Milyen a hatása az emberi kapcsolatokra, avagy a szocializációt hogyan befolyásolhatja?
Szerintem katasztrófa.
Bár van előnye. De dszerintem a "magyar tiktok" lájvolói messze az alját képviselik.
Mondjuk ha normális dolgokat nézel, akkor az algoritmus is inkább olyanokat mutat.
Érdekes, én receptes videókat, meg DIY cuccokat szoktam látni, nem seggrázó ribiket meg liveozó elmebetegeket.
Már vártam az ilyen kommenteket.
Régen én is így gondoltam, de a franc tudja már mi alapján.megy az algoritmus.
Pl. Kipróbltam az Instagramot is. Reklámazonosítoknál vagy hol nagyjából a nem végigolvasott listámból 70% tuti szóban hangzott el.
Gondoljatok bele. Én Z generációs vagyok. Én nár nem, de sok volt gyerekkori barátom, a fodrészom, a mindenkim kb. 10 éve fészbukozik.
Micsoda infó lehet ott is nár.
Jól jön majd a kreditrendszernél.
Márakitől lehet levonni....
Én több mint 10éve fészezek, de évek nem posztolok semmit és vagy 8éves prof képem van, mert valahogy ma már nem a legkevésbé látom értelmét, hogy úgy mond ott éljem az életem. Ez a szám pedig tökéletesen tükrözi a mai világot.
"A tik-tok táncosokat nem tudom kiszűrni.10ből-7 vmi hülye liba egy bugyiban"
Érdekes, nálam nem. Ne nézd végig, Tekered gyorsan tovább. Ha nézed, még többet fogsz belőlük kapni.
A legjobb döntés volt pár hónapja megszabadulni az apptól. Elvette az időm. A figyelmem. Hosszú távon nehezebben koncentráltam, és ez kihatott a munkámra is.
Mióta töröltem, 2 hét alatt minden helyreállt.
Ugyanaz a véleményem róla, mint a többi hasonló platform-ról. A klasszikus értékeket, beszélt és írt nyelvet, emberi kapcsolatok minőségét hihetetlenül rombolja.
Még egy facebook féle közösségi oldallal valamilyen szinten tudok azonosulni, de a tiktok, insta és hasonlók már abszolút értelmetlenek szerintem. Közben persze értem, miért mennek nagyot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!