Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan párkapcsolat, ahol...

Van olyan párkapcsolat, ahol az egyik fél naturistaként éli meg a hétköznapjait a másik pedig nem, és elfogadják egymást?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert az egyetemen megismertem egy lányt akiről kiderült , hogy naturistaként nőtt fel, nyaralni szinte mindég ilyen helyekre jár, sőt otthon is úgy éli meg a hétköznapjait. Engem nem zavar, sőt ő sem akarja rám erőltetni a stílust és én sem akarok azzá válni. Nagyon jól kijövünk, a szülei bár naturisták eddig nem mutatkoztak meztelenül előttem.

Van aki ilyen párkapcsolatban él és el tudja fogadni mindekettő ezt a fajta másségot?

márc. 18. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akik még nem próbálták a naturizmust, azoknak javaslom, hogy próbálják ki, mielőtt ítéletet mondanak. Én kipróbáltam milyen fürdőruhában, tehát tudom, ezért lehet véleményem, de aki nem próbálta ki, hogy milyen szabadon, az ne mondjon addig semmit, amíg nem tapasztalta meg. És ezt javaslom a kérdezőnek is, próbálja meg ő is, aztán eldöntheti.
márc. 19. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 igen, általában azok nem bírják elviselni a naturizmust, akik még sosem próbálták.
márc. 19. 18:37
 13/16 mooti ***** válasza:
100%

Sziasztok

Tegnap nagyon jó idő volt, így egész nap nudiztam. Udvar rendezést csináltunk. Érdekes volt, mert a párom ruhában én meg ruha nélkül. Közben megjött az anyósom is, aki főzött nekünk amíg mi kinn dolgoztunk a párommal.

ápr. 8. 05:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Reagálnék az 5-ÖS hülyeségére ! "mennyi betegséget össze szedhetnek "

Mint már írták sokszor, hogy a naturisták mindig törülközöre, vagy plédre ülnek.A textilesek viszont 80% nem ! És akkor szerinted a tanga méretű bikini zsinórja a vágásban jobban véd minden fertőzés ellen, mint egy dupla törülköző ?? Vagy egy kis vizes nejlon fecske, a büfé műanyag székén. Az óriási védelem ! :)

ápr. 29. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolva a kérdezőnek, nem lesz egyszerű ahelyzeted. Nálunk én járok nudizni, a feleségem nem lehet rábeszélni. Igaz még textiles strandra, vagy termálba sem megy ! Így aztán ő itthon tv-zik én meg megyek a nudira. Kicsit húzza a száját, hogy megyek "Bámészkodni, lesem a ciciket ". Mondtam neki : Még a puncikat is! Meg a fütyiket is lesem ! Erre egy fejrázás. "Nem vagy normális "
ápr. 29. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 mindig érdekelt, miért zavarja az az embereket, ha mások nem szenvednek az ő komplexusuktól.

Leggyakrabban a nők szoktak kiakadni azon, ha más nők meztelenek (vagy félmeztelenek), még akkor is, ha nekik egyáltalán nem kell levetkőzniük. Miért zavarja az egy nőt, ha egy MÁSIK nő meztelen? Természetesen azért, mert féltékeny, mi másért. A konkurrencia takarja csak szépen el magát, nehogy valami baj történjen. A prűdség mögött nemcsak egy belesulykolt szégyenérzet, hanem önbizalomhiány is van.

ápr. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!