Mit tegyek ha ahányszor próbálok kezdeményezni egy lánynál visszautasítanak? 16F (tudom hogy nagyon fiatal vagyok de na)
Van egy 16 éves fiam, akinek szintén nincs barátnője. Nem lesz ettől lúzer és nem hiszem, hogy szűzen fog meghalni 😅
Olyan barátai vannak, akik ezért nem cikizik. Nincs is kétségbe esve emiatt. Őt mondjuk jobban aggasztja a korabeli lányok túlságosan megjátszott viselkedése.
A párkeresés semmilyen életkorban nem könnyű, de ne add fel és ne görcsölj rá 🥰
A bántalmazó környezeted miatt kialakult az önbizalomhiány, megfelelési kényszer, önbántalmazás.
Ki kell szakadnod ebből a "baráti" körből.
Itt a legnagyobb probléma a ,,,baráti''' köröd, nem pedig az, hogy 16 évesen nincs párod. Állj a sarkadra, és nyugodtan fejezd ki, hogy lesz amikor eljön a megfelelő idő. Ezt nem lehet erőltetni. Nagyon rossz gondolkodásúak a barátaid. Mellesleg valóban nagyon fiatal vagy, még annyit csiszolódik a jellemed, hidd el lesz olyan lány akinek bejössz, nagyon sok tapasztalatot kell még szerezned.:) De a legfontosabb, ne azért szerezz párt, mert mások nyomást helyeznek rád (a haverjaid) hanem mert találsz valakit aki igazán megmozgat.
De nem is értem miért ez kellene legyen a number1 cél egy 16 éves srác életében.. Semmi gond nincs veled, a legtöbb veled egykorúnak szintén nincs még párja. Nyilván erős ebben a korban az érdeklődés a másik nem iránt, de sokat kell érned míg kimondottan férfi leszel, és akkor rájössz, hogy butaság volt ezen stresszelni 16 évesen.:)
Addig is ha valaki tetszik csak add önmagad, legyél határozott de udvarias, és ne más miatt akarj imponálni egy lánynak,hanem mert tényleg érzelmeid lesznek iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!