Hogyan lehet úgy "játszani", hogy ne én húzzam a rövidebbet?
Pl valakivel szakitok, nem véletlenül, azután engem járat le és mindenki neki hisz, ellenem van hangolva a köz.
Vagy valakik azt csinálják hogy ismerkedés van, elmélyítik, és csak később adják elő önmagukat, amire én hátravonulót fújok, kihátrálok, és akkor is én leszek az aki őt átverte, aki a szemét, meg a minden.
Vagy rámászik a barátomra vki, a barátom lerázza, erre a másik megint engem k le terjeszti a rossz hírem, hazudozik rólam és megint mindenki neki hisz.
A lakókörnyezetemben pletykálnak rólam, ma egy olyan állított le, akit mindig látok, de soha nem állok vele szóba(egy tróger senki)és az is pletykák alapon, hogy ezt meg azt mondták rólam névszerint mondta kik(voltbarát spanja) es szinte szóba kellett vele állnom így, hogy kamu az egész. Persze ő is utál, mert nem állok vele le(mert tróger drogos foga sincs)
Valahogy a környezetem tehát abból áll hogy többen utálnak mint ahányan vannak, velem foglalkoznak, képtelenek levegőnek nézni, mennek a pletykák, minden 2.meg akar verni. (Pl az is akit lerázott a barátom)
De minden oka olyanok csak, mert pl szakítok egy olyannal, aki gyökér volt velem. Vagy mert már ismerkedéskor meggondolom magam.(jogosan)
Vagy mert a barátom leráz egy rányomulót.
Vagy mert kikerülök egyeseket, es nem foglalkozom pl drogosokkal.
De mindenki is utál akivel nem jövök össze, ha nem drogos is, hanem normális dolgos ember. Az is negatívan pletykákat terjeszt rólam.
És olyan érzésem van néha, hogy százak vannak ellenem. De úgy, hogy én azt sem tudom egyáltalán miért nem vesznek engem levegőnek? Minek foglalkoznak velem? Egy átlagjulcsi vagyok csak, semmi különös nem vagyok egy Madonna sem. De ezek aludni se tudnak csak mert én vagyok.
(És korosztályfüggetlen is. Helyfüggetlen is. Megesett hogy neten vettem háztartási dolgot találkoztam az eladóval(egynemű velem), aki aztán az iskolámról meg stb kezdett faggatni, mert átnézte az adatlapom is. Mi köze egy eladónak hozzám hogy hova jártam miért mit dolgozok, vagy bármi? Ha bemegyek egy üzletbe nem támadnak így le. Aztán még elkezdett megvádolni hogy kamuzok lehet. Egy vadidegen, akitől vettem egyháztartási gépet. És annak sem vagyok szimpatikus, mondanom sem kell.)
Már kezdek teljesen "begubózni". És kezdödik az hogy a telefont sem merem felvenni egy pasinak. Mert meggondoltam magam. Inkább a ghost. +1 utalóval bővül a dolog. 101.
Hogyan állítsam meg ezt a "mátrixot"?
Plusz itt mégis azt írod, hogy kártékonyakból áll. Döntsd már el.
"Valahogy a környezetem tehát abból áll hogy többen utálnak mint ahányan vannak, velem foglalkoznak, képtelenek levegőnek nézni, mennek a pletykák, minden 2.meg akar verni. (Pl az is akit lerázott a barátom)"
Társasház pl amiben lakom. Környezet. Az alattam levő is meg akar verni. A társasház körül mászkáló drogos aki a pletykákat hallgatja rólam a voltpasi spanjaitól az is utál mert vele nem állok szóba soha. Volt már olyan is hogy követ akkor se álltam le vele elküldeni sem. Teljesen ignorálom. Aztán a mellettem levő hában akivel nem jövók össze is terjeszt mindent rolam ami kam.
A voltgyökérpasi aki jóformán el akart ütni az úton.
Ezekkel én egyikkel se állok le!
Ök másznak az én szférámba bele.
Vagy a háztartasi gépet akitől vettem se egy barátné.
Vagy a céges online kontaktot se akartam senkivel erre igazgatói i
Utasítást kaptam rá.
Ismétlem
Ezekkel én egyikkel se állok le!
Ök másznak az én szférámba bele.
Mások pletykalnak rólam. Terjesztenek. Rágalmaznak. Ha szembejönnek fenyegetnek. Nem véletlenül nem akarom a munkahelyet is keverni a magánélettel. De bele akarnak mászni.
Én csak azt sorolom másról se szól, kiket hogyan rázok le, utasítok el, ignoralok nokontaktot tartok, online inaktiválok. És ebből az jön le hogy en nem takarítom el őket?
A mostani pasi aki 1 beszélgetés alatt kicsinált(elmondta az eletét és lesokkolt csak nem tudja hogy nem neki adok igazat hanem az exeinek..) és nem akarok már vele többé beszélni sem, amiből tudom már megint mi lesz újabb utáló, - tette már be a kaput, hogy már kiírok inkább ide egy utolsó "némasikolyt".
És magamat hogyan cseréljem ki? Szerintem ha olyan házban laknék ahol kedves nyuggerek élnének akkor meg ott azok szednének engem darabokra.
Vagy pl a háztartási gépet is máshol vettem. Nem itt.
A munkahely is máshol van de köteleznek online kontaktra is es napiszinten "csepegtetnem" kell nekik vmi magáninfót is, hogy lenyugodjanak, ne faggasanak.
És akkor álljak szóba ilyenekkel?
Csak mert a jelenlegi személyiségem az, hogy hátat fordítok rossz embereknek. Ezért százával vannak ellenem.
Mert 1 rossz embernek van 10 másik valakije aki mind mellé áll.
Tehát elutasítok egyet. Abból 10en fognak utálni. Ez így terjed.
Vagy leráz a barátom egy akárkit, az az egész környezetét ellenem hangolja lek-z akinek csak tud engem és azok mind mellé állnak szintén.
A nagy talány meg hogy miért nem vagyok én ezeknek láthatatlan egyébként? Álmatlan éjszakáik vannak a gyűlölettől. Miközben én egy teljesen átlagos szürke kis hétköznapiság vagyok csak. Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!