Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért neveletlenek az emberek?

Miért neveletlenek az emberek?

Figyelt kérdés

márc. 5. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint te.
márc. 5. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Mert egy idő után a szülő is lemond a gyereke neveléséről, mert nem ért hozzá.
márc. 5. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Mert a szülők is neveletlenek, és az övék is, és az övék is, és az övék is és az…
márc. 5. 22:14
 4/5 anonim válasza:
86%
Sajnos a rossz szülői minta sok generáción keresztül továbbadódik, de szinte mindig van remény és lehetőség a változásra.
márc. 5. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Generációkon átívelő rossz, helytelen viselkedési-, nevelésiminta, örökölt tulajdonságok, meg... pár éve nagyon elterjedt, és szinte menthetetlenül beépült a társadalomba a "nekem jogom van...!" kezdetű történet, az énközpontúság, a "nekem mindent szabad elv". Ezek miatt pedig egyre több tiszteletlen, bunkó, önző és neveletlen ember születik, nevelkedik. Felnőtt korban pedig ezeken hatványozottan nehéz lesz változtatni...

Sok szülő nem is ért igazán a gyerekneveléshez, de mégis e mellett dönt, mert kell a pénz, vagy (nagyon nem szeretem ezt a kifejezést, több okból sem, de most jobb nem illik ide) becsúszott a gyerek. Aztán utána meg csak beültetik szegényt a képernyők elé, ott meg mostanság nem épp a minőségi tartalmakból lehet válogatni, és az ott látottakból nevelkedik, tanul.

márc. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!