Jól gondolom, hogy szabadelvű emberek gyakran neveletlenek és antiszociálisak?
"3-kor fúr mert neki olyan kedve van"
Úgy hajnali háromkor, az a bunkó szomszédom elkezdett dörömbölni az ajtómon. Úgy megijedtem, majdnem elejtettem a fúrógépet...
Igen, jópár ilyet ismerek én is. Ezek ilyen lázadó fajta emberek, érdekes mentalitással.
Jóadag agresszivitással is. Az a nekik mindent, másnak semmit.
Hogy milyen nevelést kaptak anno, csak tippelni lehet, de valószínű nem túl sokat, és jót.
Én szabadelvűnek tartom magam, de nem vagyok antiszociális. Az értelmetlen szabályokat nem szeretem, amelyek csak arra jók, hogy valaki hatalmat gyakoroljon mások felett, de se gyakorlati, se közösségi haszna nincs. Az emberekre is figyelek, elég empatikus alkat vagyok.
Akikre te gondolsz, inkább csak önzők, másokra nem gondolnak, csak magukra, legfeljebb a szűkebb köreikre (közeli rokonok, barátok).
Igen, jól gondolod!
Minden ember azt csinál, amit akar!
- Ez önmagában még nem problémás!
De az általában le nem írt része az, - amely nagyjából ezzel a tartalommal bír:", de nem mások kárára!", - mert sok gyökér leszarja, hogy neked hol, mikor, hogyan és hányszor kell(ene) helytállnod, nem hagy másokat pihenni, feleslegesen keseríti meg mások életét, ill. viszi haza a közterületekről, rombolja le azokat a tárgyakat, amelyek személy szerint nem képezik a tulajdonát!
A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!