Az eltűnt 1-5 éves kisgyermekek, hogy tűnnek el? Annyira szívbemarkoló látni a police.hun, hogy van pl alig 1 éves is...
Valószínűleg emberrablás az egyik szülő elviszi a bírósági döntés ellenére
Rosszabb esetben gyilkosság vagy baleset
Hozzánk egyszer egy 2 éves gyerek jött be a nyitott kapun. Pont az udvaron voltam, vártam, hogy jön utána valaki, hátha csak sétálnak. Senki. Vagy 5-10 percig senki sem kereste. Aztán mire elindultam vele az utcán, már kereste az anyja. A gyerek kinyitotta a kapujukat, amit nem zárt kulcsra. Az a szerencséje, hogy egy kis utcában lakunk, meg hogy be tudott hozzánk jönni, és pont kint voltam én is. Egyéb esetben a fene tudja hova ment volna, vagy mi történt volna vele egy forgalmas út mellett. (5 éves a fiam, de azóta is mindig zárom kulcsra a kaput.)
Ezek után én elég sokmindent el tudok képzelni...
A kétévesemet nem tudom leszoktatni arról, hogy a boltban kitépje a kezét a kezemből és elrohanjon "bújócskázni". Szaladok utána, de nevetve szalad előlem. Amikor pedig sikerül elbújnia, szólongatom a nevén, és nem válaszol. Eddig úgy sikerült megtalalni, hogy szerencsére nem tudja visszatartani a kuncogást, és ha közel vagyok meghallom.
Egyszülős család vagyunk, nagyszülői segítség nélkül. Igyekszem vele olyankor boltba menni, amikor kisebb az embertömeg, de nem tudok nélküle menni bevásárolni.
Milliószor megbeszéltük itthon, hogy nem vicces amikor elszalad és anya nem látja. Anya olyankor fél és szomorú. Jutalmat is ígértem, ha mellettem marad végig. Talán lassan már egyre ritkábban csinálja, de minden egyes alkalommal rettegek, hogy mi lesz, ha nem lesz meg. Ha valaki felkapja, elviszi? Senki nem állít meg egy felnőttet egy rúgkapálva, üvöltözve tiltakozó kisgyerekkel, mert simán lehet, hogy az övé, csak épp hisztizik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!