Az emberek hogyan tudnak bele keveredni egy eléggé vegyes emberekből álló társaságba? tobbi lent
Figyelt kérdés
ertitek milyen tarsasagra gondolok pl akik kint vannak a deakon es akar 10en osszegyulnek es cigiznek stb, es amiben ilyen kétes alakok is vannak. Benne akarok lenni egy ilyen tarsasagba, csak nem tudom hogy keruljek be(gondolom tudjatok miert amit itt ki se kell fejteni)
akinek vsn valamilyen sztorija hogy hogyan, hol kerult bele egy tarsasagba el tudna roviden meselni?
febr. 27. 20:02
1/3 anonim válasza:
Gondolom haveri tarsasag, ahol vannak lecsuszottabb alakok.
Az ilyenekben ritkan van haverfelvétel.
"(gondolom tudjatok miert amit itt ki se kell fejteni)"
?
2/3 anonim válasza:
Mi pl akkor néztünk ki így, amikor raktárban dolgoztam és néha pár kollégával mentünk beülni valahova. Az elég vegyes volt, mert voltak tipikus olyan arcok, akik 70 évesen is ilyen helyeken fognak dolgozni, voltak egyetemisták, vagy simán csak pályakezdő fiatalok, akik még nem döntötték el, mit akarnak, lányok fiúk vegyesen. (Még a suttyóbb kinézetűek is jó fejek voltak, persze nem mindenkivel született örök haverság, de kollégaként bírtam őket.)
3/3 anonim válasza:
"gondolom tudjatok miert amit itt ki se kell fejteni"
Nem tudjuk, ha nem fejted ki.
Személy szerint nem értem miért lenne jó nekem a Deákon tizedmagammal cigizni "kétes alakokkal". Egyébként nem is dohányzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!