Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez jó így?

Szerintetek ez jó így?

Figyelt kérdés

az osztalyomban van egy pár ember aki mindig beszelgetest kezdemenyez. Alapbol enis el tudom engedni magam az oszatlyban es viccelodni stb meg engem szeretnek is mert humoros vagyok de valahogy zavar engem ez. Inkabb visszahuzodobb titokzatosabb akarok lenni.

es mostmar senkihez nem szolok magamtol(mondjuk eddig is inkabb masok kezdemenyeztek) ha hozzam szolnak, unottan valaszolok, ha ilyen tarsas beszélgetés van akkor nem szolok semmiy es szunetekben is vagy amikor olyan van csak telefonozok, senkivel nem beszelgetek es nem kapcsolodok be a beszelgetesbe

febr. 22. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ez így
febr. 22. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha neked ez így jó, akkor továbbra is viselkedj így. De, ne csodálkozz, ha idővel nem keresik a társaságodat.
febr. 22. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem jo. Meno vagy es az idod ertekes es arra hasznslod,amire neked fontos.
febr. 22. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem zavar, hogy a kutyát nem fogod érdekelni pár hónap múlva, akkor nem gáz. Csak ne más legyen ezért a hibás.
febr. 22. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért jó valakinek, ha ilyen tervezetten meszerkélten viselkedik, miért nem lehet inkább természetes módon viszonyulni másokhoz....
márc. 1. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!