Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kimaradt a tini szerelem az...

Kimaradt a tini szerelem az életemből, sose kezdeményezett egy fiú se nálam. Mi lehetett ennek az oka?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már tini, de az utóbbi időben eszembe jutottak a gimis évek és visszagondolva arra, hogy egyetlen darab fiú se kezdeményezett nálam vagy fejezte ki, hogy esetleg tetszem neki, kicsit ledöbbentett. Volt, hogy tetszettek osztálytársaim/évfolyamtársaim/más fiúk a suliból, de ők észre se vettek.

Néhány dolog: szorgalmas, jó tanuló voltam, nem voltam az osztály legnagyobb szájú tagja, rendes voltam mindenkivel.

Ez utólag annyira furcsa és valahol nagyon szomorú is.

febr. 7. 00:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen átlátszó emberek. Egy nagyon jó lány barátom jutott eszembe. Az egész kapcsolatunk abból indult úgy 16 éveen, hogy nekem megtetszett, és kezdeményeztem irányába, végül nem lett belőle semmi, csak haverság. Több évvel később mesélte el, hogy évekig belém volt zúgva, csak mivel barátnőm volt, nem mondta.

Nagyon emlékszem még, amikor már felnőttként elmesélte, hogy azért esett belém annyira, mert én egyedül észre vettem.

Tök vicces volt, amikor úgy 20-22 éves korában kicsit magára talált, lett önbizalma. Hirtelen azok az fickók, akik évekig ott legyeskedtek a barátnői körül, hirtelen tátott szájjal álltak, hogy mekkora karakter, milyen vibráló, szexi, stb, és végig ott volt az orruk előtt, de mintha ott sem lett volna.

febr. 7. 10:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocsánat, csak a kérdésre nem válaszoltam, hogy mi lehetett az oka. Három típusú észrevétlen embert ismertem eddig.

Az egyik az aki félénk, túlérzékeny - ilyen volt a lány barátom is. Vágyik ő a figyelemre, de fél a "rossz figyelemtől", emiatt felvesz egy rejtőzködő attitűdöt. A magabiztosabb, bevállalósabb barátnői, akik harsányak, feltűnőbbek, és elviszik a showt.

A másik, aki természeténél fogva nem szeret a középpontban lenni, inkább megfigyelő típus. Pl a feleségem alapbeállítása, hogy szeret hallgatni, amikor valaki más beszél hozzá, teljesen átlényegül. Ha 1v1-ben beszélget vele valaki, akkor nagyon szokták élvezni, de egy 4-5 fős asztaltársaságnál, nem biztos, hogy feltűnne, hogy ott ül.

A harmadik a nagyon elfoglalt, nagyon feladatorientált típus. Nála nem az a gond, hogy észreveszik, vagy sem, hanem az, hogy ha észre is veszik, akkor is hozzáférhetetlen. Az a bizarr helyzet állhat elő, hogy valójában ő nem veszi észre, hogy én észrevették.

Ja, és ez nem vagy-vagy, lehetsz egyszerre mindhárom.

febr. 7. 10:45
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a bántó kommentekkel ne foglalkozz, nem is ismernek, csak a saját életükbeli valamiféle feszültséget szeretnének levezetni. Nem véletlen hogy a tanulmányi eredményedet is felhasználják azok, akik kötekedni szeretnének.

Nálunk 3-4 fős klikkek voltak, meg állandó menőzés, kezdve a márkás cuccokon át a "kinek tud több csengődallamot a mobiltelefonja" (hát igen, akkor még azok voltak) a "limuzinna' mentünk a dizsibe" (bérelték) meg hasonlók.

Aki nem illett bele semmilyen klikkbe, azzal egész egyszerűen nem foglalkoztak.

febr. 7. 10:47
 14/26 A kérdező kommentje:

A tini korom alatt a gimis éveket értem (14-18), jelenleg 24 vagyok. Kövér biztosan nem voltam, a csúnya meg relatív. Lehet, csúnya voltam, sőt, lehet, most is az vagyok, nem tudom, de ha valaki alapvetően kedves és segítőkész meg van benne egy centi jóindulat, akkor annak már eleve meg kellene szépítenie a külsőt.

Ennyi év távlatából nyilván nem számít ez már, csak így belegondolva nagyon önbizalom rombolóak voltak azok az évek.

febr. 7. 11:28
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
"de ha valaki alapvetően kedves és segítőkész meg van benne egy centi jóindulat, akkor annak már eleve meg kellene szépítenie a külsőt." ---> igen a mesében így van...a valóságban nem.
febr. 7. 12:13
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
Na haladunk széprn a probléma gyökere felé. A legutóbbi válaszod alapján vagy önbizalomhiányos voltál, és ezért félénk, vagy csúnya.
febr. 7. 12:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Akkor zárjuk rövidre, biztosan csúnya voltam. Megnyugodhat mindenki.
febr. 7. 12:41
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

"Néhány dolog: szorgalmas, jó tanuló voltam, nem voltam az osztály legnagyobb szájú tagja, rendes voltam mindenkivel."

Valszeg ezért. A strébekek unalmasak a tini fiúknak, akik inkább a nagyszájú, feltűnő csajokat keresik, akiket eseteleg meg is kapnak aránylag kevés erőbefektetéssel. Az okoskákkal sok a meló, és sokszor lepasszolják a randit, mert tanulni kell. Szülők is jobban odafigyelnek a pici, eminens lányukra, esetenként tiltják a fiútól is, ha úgy gondolják, hogy lehúzná a "rosszba".

febr. 7. 13:02
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező: láthatod a rosszindulatú kommenteket, ne feltétlenül magadban keresd a hibát, nagyon sok borzalmas osztályközösség van, ahol nem lehet érvényesülni és egyszerűen nem foglalkoznak másokkal, vannak kialakult baráti csoportok és ezen kívül nem nyitnak a másik felé.

Mint láthatod, próbálnak fogást találni rajtad, hogy bánthassanak, de ne foglalkozz vele.

Sajnos, meg kell tanulni elengedni a bántó emberek szavait, megfelelni úgysem fogsz tudni nekik.

febr. 7. 13:15
 20/26 anonim ***** válasza:
57%
Azért a másik véglet sem vezet sehova: te (meg a kérdező is) abból indulsz ki, hogy a kérdezőnek nem lehet hibája.
febr. 7. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!