Az emberek miért nem írnak sose maguktól előszőr?
Sziasztok!
Rengetegszer tapasztalom azt (szinte kivétel nélkül), hogy az emberek sose írnak maguktól, mindig én nekem kell rájuk írni előszőr. Általában nem kérdeznek vissza, mindenre egyszavas igen/nem választ adnak. A mai ember nem kommunikatív, amennyire én látom. Van ma még beszélni óhajtó ember? Olyan aki magától ír és kommunikatív, beszédes?
Én magamat egy elég beszédes, barátságos embernek hiszem. Valamiért a mai társadalomban nagyon nehezen megy a barátkozás a felsorolt okok miatt
Mert nem érdekled őket. Ha akarnának ismerkedni, írnának.
Magamból indulok ki. Rühellem az ok nélküli "ismerkedést". Nem, nekem nem elég ok, hogy csak úgy ír. Ha valaki ír, akarjon valamit mondani. A "mizu" az egy semmi, akkor tudom, hogy "tudom hogy neked pnád van és mindegyiknél bepróbálkozok, hátha valamelyik enged, de igazából semmivel nem érdekelsz jobban a többinél, mert 3 értelmes mondatot nem tudnék mondani arról, miért érdekelsz azon kívül, hogy mostmár bármilyen csajjal dugnék, aki nem jelentene fel érte".
Bármilyen őszinte ok rendben van, ami nem csak annyi, hogy kétségbeesetten próbálsz szexpartnert találni. Írtam valahova egy jó kommentet? Van valami közös érdeklődési körünk? Bármi.
Hányok az erőltetett, személytelen jópofizástól. Senki nem akarja magát a századik "hátha" embernek érezni.
Ha (fiatal) nőkről van szó, az tudom írni, hogy az 5-ösnek igaza van: egyrészt az átlag felfuvalkodott magyar nőnél annyian próbálkoznak, hogy mindent zaklatásnak vesz.
(nyugodj meg, ha 190 magas menőmacsó vagy, rögtön válaszolnak, akkor is, ha barátjuk van)
Általánosságban meg azt nem tudom mondani, hogy a magyarok többségével nem lehet beszélgetni. Sztem néhány válaszolón is látszik, hogy a többség sértődött, átlagos képességű, enyhén beképzelt, antiszociális.
Egyébként ne vedd magadra, rengeteg "érdekes" ember van ebben az országban.
Összefutottam egy régi ismerősssel 10 év után, mert ideköltözött, és egy boltban kezdett dolgozni.
Kérte, h jelöljem be, megtettem. Azóta egyszer sem írt rám, viszont lájkolja a képeimet, és ha élőben összefutunk, mindig jön beszélgetni, szóval..
Am nem akarok bunkó lenni, de nem is biztos, h sokat veszítesz. Nézd meg ezen az oldalon is pl. a 30as diplomás nők hozzászólásait: a szövegértéssel eléggé hadilábon állnak, és csak paneleket ismételgetnek. Kétlem, hogy bármiről el lehetne beszélgetni velük.
most elolvastam a válaszokat, és sztem meg is kaptad a választ:D pl. az 11-esen is látszik, hogy az átlag magyar egy hisztis balfék, aki még kommunikálni sem tud, és mindenen megsértődik.
beül energiaitallal péksütikével a gép elé, és nem tűri, hogy az ismerősein kívül bárki "zaklassa".
14-es, miért baj az, ha valaki nem akar 600 "szia mizu, mondj magadról valamit" kretént szórakoztatni?
Az a balfék, aki erre nem vehető, nem az, aki konkrét ok nélkül random emberekre ír rá, hátha lesz szex?
Szerintem sokan zárkózottabbak lettek az évek alatt, de azon sem lepődnék meg, ha többen belefáradtak volna a netes kapcsolattartásba.
Akkora igény sincs már sokakban az igényes emberi kapcsolatokra, vannak, akik nem is a legügyesebbek (különféle okok miatt) kommunikáció terén, néha amúgy én is. De az is lehet, hogy a másik felet nem érdekled kellően ahhoz, hogy normálisabb, tartalmasabb beszélgetésbe kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!