Az emberek miért nem írnak sose maguktól előszőr?
Sziasztok!
Rengetegszer tapasztalom azt (szinte kivétel nélkül), hogy az emberek sose írnak maguktól, mindig én nekem kell rájuk írni előszőr. Általában nem kérdeznek vissza, mindenre egyszavas igen/nem választ adnak. A mai ember nem kommunikatív, amennyire én látom. Van ma még beszélni óhajtó ember? Olyan aki magától ír és kommunikatív, beszédes?
Én magamat egy elég beszédes, barátságos embernek hiszem. Valamiért a mai társadalomban nagyon nehezen megy a barátkozás a felsorolt okok miatt
"mindig én nekem kell rájuk írni előszőr".
Akkor Te nem vagy ember?
Egyébként a leírtak alapján valahol értem, ha nem annyira van kedvük beszélni veled...
Mert manapság már senki se akar beszélgetni. Plusz a nők instant zaklatásnak / ismerkedésnek vesznek egy "Szia"-t is.
És legyünk őszinték, ha a "Mi újság veled?" kérdésre az a válasz érkezik hogy "Van barátom", azt a beszélgetést nem igazán érdemes tovább erőltetni.
Itteni barátkozás-alapokra gondolsz? Ha igen, akkor nagy gond, hogy rengetegen úgy kezdik, hogy ő tudja, mit akar, de nem lehet róla tudni semmit. Így nem akarnak sokan abban beleesni, hogy mondjuk egy negyvenX éves valaki leálljon egy tizen-huszon éves valakivel csacsogni.
Tehát nyíltabb lapok kellenének...
6-os, meg hát úgy elég nehéz, hogy "26 éves vagyok van kedved ismerkedni?"
De úgy amúgy is, mi a francot írjak?
Itt a gyakorin, vagy alapvetően?
Előbbin nem tudom, sose beszéltem itt senkivel szerencsére :D
Utóbbinál csak annyi, mert téged nem találnak érdekesnek, random rád unnak vagy bármi. A legrosszabb, ha ezt folytatod és te írkálsz mindig elsőnek. Főleg, ha 2-3 hétig nem írsz, majd látod hogy ők se. Le kell őket szarni, én az ilyen embereket leépítettem, lesznek mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!