Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolja azt, hogy én...

Miért gondolja azt, hogy én ebben a környezetben jól érzem magam?

Figyelt kérdés

Akármerre megyek mindehol fekete típusú emberek

Már elnézést én fehér ember vagyok aki nem feltétlen kíváncsi egész nap erre

Miért is kellene nekem ezt nézni?

2024. jan. 28. 10:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

18 biztos nem beszámítható ezt már több mint 16 éve gyanítottam és minél jobban telt az idő annál jobban be is bizonyosodott, hogy nem is az

Az, hogy ő ezzel nem jár orvoshoz és nincs regisztrálva elmebetegként és kezelve az ugye mindenki problémája csak nem az övé aki a saját elmebetegségével megy rá mindenki agyára

2024. jan. 28. 13:14
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg rettenetes életed lehet, azokkal foglalkozol, akikkel nem szeretnél, annak a véleménye érdekel, akiről negatívan vélekedsz ("Miért gondolja", stb...
2024. jan. 28. 13:44
 23/28 anonim ***** válasza:

Szóval azért mert neked rossz tapasztalataid vannak, hozzáteszem nekem is, hidd el tudnék olyat mesélni amivel levinnélek az életről, ezért te azt állítod, hogy mindenkit egy kalap alá lehet venni. Régebben én is ilyen voltam, aztán rájöttem, hogy annak ellenére, hogy sok szar ember van rassz, vallás és szexualítástól függetlenül, ugyanis az emberek ennél összetettebbek. Te úgy válogatod az embereket mint én a szelektív hulladékot. Van egy nagy különbség kettőnk között. Te a sértettségeidet gyűlölettel próbálod kompenzálni mert azt hiszed ez a megoldás és mindenki aki az adott csoportba tartozik annak nem szabad léteznie, ellenben én aki szintén sokat traumatizálódott általuk és tett hasonló kijelentéseket utólag megbántam, ugyanis rájöttem, hogy semmivel sem vagyok jobb mint ők.

Vegyünk egy példát! Tételezzük fel, hogy olyan világot élünk ahol a vörös hajú emberek bántóbbak és agresszívabbak, mivel több ilyen gyerek és felnőtt bántott kijelentem, hogy a vörös hajú emberek mind szarok és nem akarok a közelükben lenni. Sőt elvárom, hogy verjék meg őket, vagy végezzék ki. És azok a személyek akik segítő szándékkal előre akarnák vinni az életedet, nem fogadod el, mert egyszerűbb valakit azonnal elítélni minthogy rendelkezz olyan emberismerettel ami lehetővé teszi, hogy felismerd őket. Ez a különbség kettőnk között, hogy én beláttam a hibáimat, de te egy teljes életet fogsz leélni gyűlölettel és korlátoltsággal a szívedben.

2024. jan. 28. 14:18
 24/28 A kérdező kommentje:
22 hát az is van főleg ha az arcomban vannak egész nap vinettu és az egész rezervátum akkor meg pláne
2024. jan. 28. 18:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem én nem sértődési alapon haragszom meg feltétlen valakire és döntök további sorsáról

És én nem vagyok olyan mint ők, sosem lennék ennnyire arcátlan és gonosz

Nem fogok válogatni olyanok között akik egy kalap alá vagy egy bandába tartoznak, egy tüzet fúj mind

2024. jan. 28. 18:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Jólvan akkor, elhisszük neked, további szép életet kívánok neked!
2024. jan. 28. 18:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Olyan ez, mint amikor a közismert viccben a nyuszika minden nap elmegy a boltba és megkérdezi: "répatorta van?" - miután közlik hogy nincs, távozik. Ez megy hónapokon keresztül, míg végre egyszer azzal fogadják: "Jajj nyuszika úgy örülök, van répatorta!", mire nyuszika: "De kár, broah úgy utálom a répatortát!".

Nyuszika is mindig azzal foglalkozott, amivel nem akart...

2024. jan. 28. 19:56
 28/28 A kérdező kommentje:

27 te én foglalkoznék a saját dolgaimmal de mindig mások kínját kell néznem és semmmi nem jön össze bármibe is belekezdek mert valaki betegesen vagy paranoid vagy pedig dirigálni akar állandóan

Örülök neki, hogy ilyen emberek vannak a világon akik nem hagyják élni a másikat meg csak kavarják a xart a másik életében

2024. jan. 29. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!