Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolja azt, hogy én...

Miért gondolja azt, hogy én ebben a környezetben jól érzem magam?

Figyelt kérdés

Akármerre megyek mindehol fekete típusú emberek

Már elnézést én fehér ember vagyok aki nem feltétlen kíváncsi egész nap erre

Miért is kellene nekem ezt nézni?

2024. jan. 28. 10:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

9

Kohn és Grün sétálnak a Ligetben. Egyszer csak Kohn meglát egy bokor előtt egy kupac xart, s azt mondja a barátjának:

- Te Grün, kapsz tízezer forintot, ha megeszed!

Grün szabódik egy kicsit, de aztán elszánja magát.

Mennek tovább, s most Grün mutat egy kupacra:

- Kohn, kapsz tízezer forintot, ha megeszed.

Kohn is megeszi, majd elgondolkodva azt mondja:

- Mondd, Grün, nem vagyunk mi teljesen hülyék? Mindketten pénzért ettük meg a xart, és közben nem kerestünk semmit.

Mire Grün:

- Na, és a forgalom, az neked smafu...?

2024. jan. 28. 11:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem irigyellek, elég egysíkú gondolkodásod van.

Mesélj, ki, milyen személy "gondolja azt" hogy "ilyen környezetben jól érzed magad", mert továbbra se derült ki.

2024. jan. 28. 11:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban jársz, ha elengeded az állandó gyűlölködést, borzalmas lehet így élni és csak önmagadat turbóztatod, idegesíted vele, folyamatosan.
2024. jan. 28. 11:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
"A személy mindegy" -> de azért a kérdés úgy kezdődik: "Miért gondolja", még kérdést is kiírsz róla, de nem derül ki az illetőről semmi... :)
2024. jan. 28. 11:50
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Önmagadat idegesíted folyamatosan, olyanokkal foglalkozva, amivel igazából nem szeretnéd. Negatívan kapcsolódsz valamihez és ezért mindenhol ezt látod.

Lehet ezzel kívánod pótolni az életedben keletkező ürességet, mert "ha ez nem lenne számodra, unalmas, monoton lenne az életed", de mivel tudsz kiket hibáztatni/foglalkozol velük, így - destruktívan - "lekötöd a figyelmedet", pedig gondolhatnál szép, pozitív, téged éreklő dolgokra is.

A gyűlölködés sehova se vezet.

2024. jan. 28. 11:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a cigányokat, van is bennem előítélet, de valljuk be van alapja is. Te viszont ezen pörögsz és jelentősen befolyásolja a közérzetedet. Nem nézel rájuk, elmész mellettük és törődsz a saját dolgoddal életeddel, De nem, mert valahol megragadtál a 40-es években ahol egy ember értékét bőrszín alapján könyveled el. Vannak olyak személyek akiket jobban megvetek mint a cigányok jelentős részét vagy valahol párhuzamban vannak, az olyanokat mint téged. Akik ennyire szélsőségesen és végletekben gondolkodnak azok pont annyit érnek mint az általad lenézettek. És az a szomorú, hogy az eddigi kommentjeid alapján kétlem, hogy kapcsolni fogsz, hogy mégis miért írjuk ezeket.
2024. jan. 28. 11:59
 17/28 A kérdező kommentje:

14 nem mindegy ki az?

Úgyse beszámítható az illettő úgyhogy teljesen mindegy meg nem is ez a téma az illettő személye hanem a gondolatmenete

2024. jan. 28. 13:04
 18/28 anonim ***** válasza:

"Úgyse beszámítható az illettő úgyhogy teljesen mindegy meg nem is ez a téma az illettő személye hanem a gondolatmenete"

Senkiről sincs jogod ilyet kijelenteni, hogy "nem beszámítható".

Adott személyre utalással kezdődik a kérdés, aztán ha rákérdeznek az illetőre, azt furának tartod... :)

2024. jan. 28. 13:09
 19/28 A kérdező kommentje:

15 már bocsánat de ha felmegyek a városba és állandóan csak indiánokkal találkozom az már kezd az agyamra menni egy idő után

Negatívan kapcsolódom a cigányokhoz mert életem folyamán 99,99%-ban mindig csak a gond volt velük

Én az ürességet nem pótolom cigányokkal(?!?!) én rühellem őket, egyáltalán nem is vagyok rájuk kíváncsi

Az ürességet mondjuk itt pótolom vagy jó nőket nézek neten ilyesmi bár néha az is fájdalmas úgyhogy nem nézem azt sem

Nemtudom újabban már nem tudok semmilyen pozitív dologra gondolni, nem köt le semmi ami eddig lekötött

Valahogy beleuntam az egyik pillanatról a másikra ebbe az egészbe, a monotonitásba meg abba, hogy nemhogy se előre se hátra hanem csak hátra állandóan

Engem a gyűlölettől már nem fog semmi sem megszabadítani amit érzek, annyi mindenen mentem keresztül, hogy maximálisan levonható a konzekvencia

2024. jan. 28. 13:10
 20/28 A kérdező kommentje:

16 nekem is van alapja jaj kedvesem ha tudnád mennyi

Adolf Hitlernek ennek csak a szilánkja volt meg benne mint ami bennem van szerintem haha

2024. jan. 28. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!