Miért gondolja azt, hogy én ebben a környezetben jól érzem magam?
Akármerre megyek mindehol fekete típusú emberek
Már elnézést én fehér ember vagyok aki nem feltétlen kíváncsi egész nap erre
Miért is kellene nekem ezt nézni?
az ahogy kinéznek
Én fehér ember vagyok, nem vagyok rájuk kíváncsi, nem tartozom közéjük
Ki gondolja, hogy te jól érzed magad ebben a környezetben?
Egyébként pedig ahogy a mondás tartja: vagy megszoksz vagy megszöksz.
"Egyébként pedig ahogy a mondás tartja: vagy megszoksz vagy megszöksz"
Aha egyébként meg az én magánéletemben majd azt a csatornát nézem amelyik nekem tetszik a tévében nem amiről más álmodik
3 jól láthatólag senki nem gondolja pedig én nem sok emberrel szimpatizálok akihez nincs különösebb közöm
Vagy semleges vagyok az emberek iránt általában vagy ha szimpatikus akkor pozitív de az, hogy egész nap bokszosokat kell nézni ez nemtudom kinek az álma meg élete, nem az enyém annyi biztos
Hova mész, ahol mindig "őket kell nézni"?
Az nem megoldás, hogy "NEM MÉSZ ODA" ahol őket láthatod, ha ennyire bajod van más kinézetével?
"Miért gondolja azt, hogy..."
Nem derül ki a kérdésből hogy ki az a személy, aki "ezt gondolja".
Nemtudom mindenhol túl sok nem idén barnultat látok a környezetemben és eléggé idegesít
Nincs nekem közöm hozzájuk, hogy ezt kelljen nekem nézni egész nap
Alapvetően rasszista vagyok dehát ugye mindenkinek joga van annak lenni a saját magánéletében megválogatni kikkel ismerkedik és kikkel nem
Nos én nem vagyok kíváncsi például Szindi Krevford barna szemeire egyáltalán meg Ál Pácsínóra sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!