Szerintem a legtöbb ember rühelli a céges bulikat.A férjem szerint ott mindenki jól érzi magát,és szeretik az emberek.Ez számomra felfoghatatlan,mintha nem ugyanabban a valóságban élnénk. Te szeretsz céges bulikra járni? Miért igen, miért nem?
Mivel mindig vannak olyan kollegák, akikkel jóban vagyok, sőt akár amúgy is találkozunk munkaidőn kívül, ezért már voltam többször olyan céges buliban/csapatépítőn, ahol jól éreztem magam. Enni is nagyon szeretek, és amúgy ritkan jarok étterembe, és ezt is pozitívumnak tartom, hogy ilyenkor mindig vannak finom fogások.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy voltak olyan bulik/csapatépítők, ahol nem éreztem jól magam, és pláne hogy az év végi bulik mindig télen vannak, nem mindig van kedvem magam puccba vágni és vékony ruhában elindulni a hidegbe.
A céges buliknàl jobb nincs a világon.
A főnökkel, kollégákkal jót nevetünk, jókat eszünk és megismerjük egymást jobban.
Ha amúgy jóban vagyok a főnökkel, kollégákkal, akkor szívesen megyek ilyen helyre.
Ha utálom őket, akkor természetesen nem.
Szerintem ezen múlik minden.
Én szeretek. Amúgy is járunk bulizni a kollégákkal, ha a cég kontójára iszunk, az a kedvenc ízem, az ingyeníz.
Plusz ott van a dráma, ami minden céges bulin megtörténik. És jó nézni. Tudom, egy proli szar vagyok, és a Mónika show-t is élveztem, de én szeretem első kézből látni a drámákat.
Az meg külön élvezet, mikor látom azokat, akik kicsit túlságosan elengedték magukat, laposkúszásban közlekedni a következő munkanapon.
Egyszerűen szeretem, na.
szeretem a kollégáimat, bírom a vezetőség nagy részét, nem tudom mért ne mennék olyan buliba jó haverokkal, ahol mások fizetik a vacsit, italt, mindent? van táncterem, programok, show, meg találkozunk egy csomó olyan kollégával is, akikkel mondjuk heti szinten nem mert más részleg.
nem mindenkinek van ám szr munkahelye, meg nem mindenki kiállhatatlan bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!