Mit csinálsz azzal akit nem tudsz elfogadni?
Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 22:10
2/11 anonim 

válasza:

Semmit, nem foglalkozom vele többet.
4/11 anonim 

válasza:

Kerülöm, nem foglalkozom vele többet, vagy, ha nem tudom valamilyen okból, annyira kicsire veszem a kommunikációt, amennyire csak lehet.
5/11 anonim 

válasza:

Ha annyira irritáló,rosszindulatú személyisége van,megpróbálok minél kevesebb időt tölteni a közelében,kommunikálni is vele csak annyit,amennyit feltétlenül muszáj.
6/11 anonim 

válasza:

Semmit? Aki nem tetszik, az nem érdekel. Nem értem a kérdést.. van akit szétvet az ideg, hogy van egy számára nem szimpi ember? Vagy mi?? Az beteg lenne.
7/11 anonim 

válasza:

A kellemetlen emberekkel egy ideig kedves vagyok, úgymond esélyt kapnak hogy megváltozzanak, de ha ez nem hatja meg őket és tovább folytatják, otthagyom őket. Le tudok zárni, pedig nem vagyok kőből.
9/11 anonim 

válasza:

Sajnos van, amikor nem lehet elkerülni, mert mondjuk a közvetlen kollégád, akivel rá vagytok szorulva a rendszeres kommunikációval. Sokan behódolnak és ráhagyják, amíg el nem éri őket az epekövesség meg a gyomorfekély az elfojtott stressztől és a kimondatlan konfliktusoktól. Nem kell hagyni, nem lehet kerülni. Én leállok asszertív kommunikációra vele. Ha nem működik, akkor se hagyom,hogy befolyásolja a hangulatomat a hülyeségeivel.
Ha csak arról van szó, hogy meleg, vagy c betűs, az nem érdekel. Legyen velem normális, különben a fenti szabályok érvényesek rá is.
10/11 anonim 

válasza:

Nem zavar, ha valaki komplett más mint én amíg normális. A rossz indulatot, kétszínűséget, kibeszélést viszont nem tűröm. A többi embert el lehet fogadni, ezeket viszont kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!