Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennyit veszítettem volna a...

Ennyit veszítettem volna a népszerűségemből ?

Figyelt kérdés

Facebook. Nem sűrűn használom már, talán a napjára sem emlékszem mikor posztoltam volna rá bármit is. Habár az ember népszerűségét nem a lájkok számában mérik, tegnap egy magamról kirakott képre mindössze 6 darab lájk érkezett, pedig az ismerőseim száma az évek során inkább nőtt semmint csökkent. Régen egy Móricka viccre is megvolt a standard 20-30, profilképre a a 100 is megvolt. Ma ennek a töredéke.

Az algoritmus lehet az oka, vagy egyszerűen elkopott az népszerűségem?

32 éves vagyok. Figyelmemet és időmet a munkám, a feleségem és a közös otthonunk köti le. Régen persze nagyon is aktív voltam a közösségi felületeken, azóta tizedrangú dologgá silányult az életemben . Pusztán kíváncsiságból érdekel ,hogy mások is tapasztaltak-e hasonlóakat?

jan. 15. 06:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a facebookon lèvő népszerűség a legfontosabb.

A facebookon amúgy is túl sok a tahò.

jan. 15. 06:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az az oka, hogy nem sokan görgetik már a fb-t és nem találkoznak a profilképeddel.
jan. 15. 06:37
 3/8 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy te magad is írtad hogy hanyagolod, mások is így vannak ezzel, én magam is. Gondolom te is 30 körül lehetsz, a korosztályunk nagyrésze ”kinőtt” belőle úgymond. Én se lájkolok semmit már, nem köszöntök fel senkit születésnapján, egyszerűen nem foglalkozom vele. Igazából pár adok-veszek csoport miatt van facem, amúgy elég lenne a Messenger is.
jan. 15. 06:43
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem érdekel senki kirakott képe. Csoportokban is látom hogy egy csaj kirak magáról egy túrazós vagy motoros képet. Kap ezer lájkot meg ezerötszáz hízelgő kommentet. Én ettől rosszul vagyok. 31f
jan. 15. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán érg nem divatos már ez az egymás likeolgatása. A fiatalabb korosztály alapvetően pl már nem is FB-zik igazán.
jan. 15. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A FB vesztett sokat a népszerűségéből. Sokan nem is használják már, vagy épp, csak felmennek megnézni célirányosan pár csoportot és már lépnek is ki. A korosztályom (25 körüliek) sem túl aktívak már ott, finoman szólva, mert inkább átköltöztek fiatalosabb, dinamikusabb platformokra.

Illetve mostanában a hírfolyam sem az igazi; tele van reklámmal, ajánlott tartalommal, és bár az utóbbi nálam elég találó, pont, hogy az ismerőseim dolgai nem, vagy csak alig jelennek meg.

jan. 15. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Régen persze nagyon is aktív voltam a közösségi felületeken, azóta tizedrangú dologgá silányult az életemben."

Mások is így vannak vele, ezért nem látsz sok aktivitást.

jan. 15. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem a baráti és ismerősi körben szerzett népszerűségből kéne táplálkozni ennyi évesen, hanem a munkából.

Szerinted kire néznek fel jobban az emberek, ki a népszerűbb, ostoba tiniként fogalmazva “menőbb”?

Az, akinek Facebookja sincs már vagy nagyon inaktív, de a Google értékelés szerint 5 csillagos (vagy ahhoz közeli) orvos a 160 véleményből?

Vagy aki folyamatosan posztol, minimum 160 lajk, de valójában egy senki?

Szerintem nagyon gáz 25 éves kortól össze-vissza posztolni.

jan. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!