Ennyit veszítettem volna a népszerűségemből ?
Facebook. Nem sűrűn használom már, talán a napjára sem emlékszem mikor posztoltam volna rá bármit is. Habár az ember népszerűségét nem a lájkok számában mérik, tegnap egy magamról kirakott képre mindössze 6 darab lájk érkezett, pedig az ismerőseim száma az évek során inkább nőtt semmint csökkent. Régen egy Móricka viccre is megvolt a standard 20-30, profilképre a a 100 is megvolt. Ma ennek a töredéke.
Az algoritmus lehet az oka, vagy egyszerűen elkopott az népszerűségem?
32 éves vagyok. Figyelmemet és időmet a munkám, a feleségem és a közös otthonunk köti le. Régen persze nagyon is aktív voltam a közösségi felületeken, azóta tizedrangú dologgá silányult az életemben . Pusztán kíváncsiságból érdekel ,hogy mások is tapasztaltak-e hasonlóakat?
Nem a facebookon lèvő népszerűség a legfontosabb.
A facebookon amúgy is túl sok a tahò.
A FB vesztett sokat a népszerűségéből. Sokan nem is használják már, vagy épp, csak felmennek megnézni célirányosan pár csoportot és már lépnek is ki. A korosztályom (25 körüliek) sem túl aktívak már ott, finoman szólva, mert inkább átköltöztek fiatalosabb, dinamikusabb platformokra.
Illetve mostanában a hírfolyam sem az igazi; tele van reklámmal, ajánlott tartalommal, és bár az utóbbi nálam elég találó, pont, hogy az ismerőseim dolgai nem, vagy csak alig jelennek meg.
"Régen persze nagyon is aktív voltam a közösségi felületeken, azóta tizedrangú dologgá silányult az életemben."
Mások is így vannak vele, ezért nem látsz sok aktivitást.
Nem a baráti és ismerősi körben szerzett népszerűségből kéne táplálkozni ennyi évesen, hanem a munkából.
Szerinted kire néznek fel jobban az emberek, ki a népszerűbb, ostoba tiniként fogalmazva “menőbb”?
Az, akinek Facebookja sincs már vagy nagyon inaktív, de a Google értékelés szerint 5 csillagos (vagy ahhoz közeli) orvos a 160 véleményből?
Vagy aki folyamatosan posztol, minimum 160 lajk, de valójában egy senki?
Szerintem nagyon gáz 25 éves kortól össze-vissza posztolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!