Bírom a piát és valszeg ezért nem sikerült még szilveszterkor berúgnom soha. Mit csináljak, hogy ma betudjak nagyon rúgni?
Figyelt kérdés
Volt mikor kevertem a bort, sört, pálinkát, pezsgőt, hirtelen ittam meg és utána is csak annyi volt hogy szédültem egy nagyon minimálisan, de 20 perc vagy még korábban is elmult az a szédülő érzés. Volt hogy 5 feles után többiek már kivoltak, nálam meg csak a kicsi jókedv pici szédülés, ami hamar elmúlt.2023. dec. 31. 07:30
11/20 anonim válasza:
Miért akarsz berúgni? Tudod mennyire undorítóak tudnak lenni a részegek?
12/20 anonim válasza:
Ha meg túliszod magad, a mentő visz el alkoholmérgezéssel, és a májadat is tönkrevágod. Úgy tűnik, máris alkoholista vagy. Van az a típus, akin nem látszik. Csak nem fogsz tudni élni nélküle. Ha nem jutsz hozzá, pl egy kórházban, delírium tremens és halál.
13/20 anonim válasza:
Miért akarsz annyira berúgni, hogy rosszul legyél? Én pont, hogy inkább örülök neki, hogy végig tudok inni egy hosszabb összejövetelt is anélkül, hogy utána gondjaim legyenek, mondjuk annyi hátulütője van ennek, hogy amikor mások kidőlnek, én még simán folytatnám, így nekem úgy kell aludni mennem, hogy nem is vagyok még fáradt. De inkább ez, minthogy annyira rosszul legyek, hogy fogom magam és elalszom a szőnyegen, vagy ahol épp vagyok, meg ne is emlékezzek a történésekre, akkor mi értelme volt az estének, ha felidézni sem tudom?
14/20 anonim válasza:
Vedd magadhoz beöntéssel a napi betevőt! :DDDD
15/20 A kérdező kommentje:
azt találtam ki hogy egy üveg töményet hirtelen megiszok.
2023. dec. 31. 11:27
18/20 anonim válasza:
Tekerd fel a termosztátot csurig vagy dobjál fát a kályhára többet. Csinálsz bent 24-25 fokot beszédülsz, véletlenül se szellőztess. Szerintem van az a szintű pia ami előtt mindegy mennyit eszel mert úgy is kiöklended, szóval vessél be mindent keverj össze vissza minden szart. Mint már irták előttem az abszinttól biztos koki leszel, de azért a biztonság kedvéért keverjél rá mást is, a sörre borra csak mint kisérőre gondolj ha feles nélkül iszod csak a helyet foglalja önmagában. Ha eljutsz odáig éjfélkor a pezsgő ne maradjon ki. Nézd meg a közeledben hol van az ügyeletes kórház ahol van detox vagy annak a mai megfelelője és nézegesd a menetrendeket mert a mentő csak bevisz de haza nem hoznak.
19/20 anonim válasza:
Valami mást kellene keresned a berúgás helyett.
Egy dolog lehet a meditáció.
20/20 A kérdező kommentje:
Kicsit sikerült berugnom, de nem a pálinkától a pezsgőtöl.
jan. 1. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!