Bírom a piát és valszeg ezért nem sikerült még szilveszterkor berúgnom soha. Mit csináljak, hogy ma betudjak nagyon rúgni?
Idd meg ugyanezt a mennyiséget éhgyomorra.
Akinek ennyi esze van, az meg is érdemli.
Engem a poszt tèmája nevettet meg 😅😂
Mit csinálj ? Érezd jól magad a barátaiddal anélkül , hogy teljesen szét csapnád magad . A szilveszter nem arról ,szól hogyan igyuk magunkat minèl jobban az asztal alá ! Boldog új évet !
Igyál töményebbet.
Bor, sör, pezsgő nagyon alacsony %-osak, rengeteget kéne innod belőlük. Pálinkából sem tudni, hogy valami borsodi házi kerítésszaggató volt-e ami a parkettát is kimarná alattad vagy valami gyengébb fajta.
Én 1 liter jägert ittam meg diplomaosztó után kb. 1 óra alatt és másnap reggel egy részét még visszahánytam ébredés után. Életem legrosszabb másnapossága volt és órákon át részeg voltam előtte este.
Én nem bírom a piát, de 5 felestől életem ivós csúcspontján én sem voltam még tele.
Igyál többet, majd akkor berúgsz. Mondjuk nem tudom kinek célja szarul lenni, de ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!