Rajtam kívül van még valaki, aki egyedül tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Mivel ütitek el az időt?2023. dec. 29. 20:22
11/28 anonim válasza:
Balaton/Győr/Fehérvárról írhat aki gondolja és kitalálunk valamit bulit.
12/28 anonim válasza:
Tanulni fogok a jövőheti vizsgámra. :D
Ezt egy másik kérdésnél is leírtam már. Ne panaszkodjatok! Ti legalább filmeket nézhettek, én előadásdiákat fogok...
13/28 anonim válasza:
Igen.
Nem szeretem az emberek viselkedését bulikban, pláne ilyenkor, ezért a "bulizás" mindig is ki volt zárva.
Család meg unalmas, csak aféle "kötelező kör".
14/28 anonim válasza:
Én 2 liter piát iszok meg egyedül ma este.
15/28 anonim válasza:
Egyedül én is. Miskolc.
Nem csak a karácsony, és a szilveszter, de mély depreszióm van már az egyedül lét miatt...
17/28 anonim válasza:
"Ne panaszkodjatok! Ti legalább filmeket nézhettek, én előadásdiákat fogok..."
A saját választásod. :)
18/28 anonim válasza:
"titeket nem frusztrál a tudat, hogy mindnenki más bulizik, ti meg egyedül, otthon? Nekem ez az első ilyen, és nagyon zavar."
Fel kell nőni, akkor majd nem zavar tovább. :)
19/28 anonim válasza:
Évek óta egyedül töltöm. Hívtak több házibuliba is de nemet mondtam. Valahogy nincs rá igényem pedig fiatal vagyok. Netezek, horrorfilmeket nézek, este lehet el megyek egy kicsit kocsikázni….
20/28 anonim válasza:
Egyedül vagyok Győrben, aki a közelben lakik írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!